עמירם

שאלה לגבי השלמות לסיכום שכבר הוגש

ב. דין ארצי הוגש ערעור. לאחר מכן ללא כל דיון או הליך שהוא ניתנה החלטה כי יוגשו סיכומים ע"י המערער. בסיכומים, נטען כי המשיב לכל אורך ההליך בב. דין אזורי הציב התניות מסויימות. אלא שנשכח לציין בדיוק באיזה כתבים מהכתבים שהגיש בהליך הוא עשה זאת קרי באיזה מועדים בהליך עשה זאת. . כאשר חיוני להוכיח כי עשה זאת בתאריך מסויים בהליך. שאלתי היא: א) האם ניתן לאחר שהסיכומים הוגשו, באמצעות בקשה מבית הדין להוסיף מס' נספחים לסיכומים קרי עותק ממס' תגובות המשיב בהליך, בהם הוא הציב התניות אלה? מה ניתן לעשות בעניין? ב) בית הדין החליט כי המשיב יגיש תשובה לסיכומים אלו (קרי את סיכומיו) וכי המערער יוכל להשיב לסיכומי המשיב.- האם בתשובה לסיכומי המשיב ניתן לצרף נספחים שלא צורפו בסיכומים שכבר הוגשו לבית הדין. מה ניתן לעשות? תודות על העזרה

עו"ד שי ורד

עמירם שלום, א. ניתן להגיש בקשה לבית הדין ולהבהיר במסגרתה שמדובר במסמכים עקרוניים בקשר עם השאלה הטעונה הכרעה, וכי אין בהם כדי להפתיע את הצד השני או להציג מסמכים שלא גולו בהליך. ב. לא נהוג, ואם הוגשו יש להגיש בקשה להוציא את הנספחים מתיק בית הדין. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייצוג בבית משפט – ליטיגציה מסחרית-אזרחית