יוסי

ירידת ערך בעקבות פלישה

ברשותי מגרש המיועד לבניית צמודי קרקע שכני פלש(החנה את מכוניתו) לחלק מהשטח בטענה כי השטח שלו מודד קבע כי המקום בו הוא חונה שייך לי ועל כן הדבר מצוי בהליכים משפטיים כבר שנתיים כתוצאה מכך איני יכול לבנות הייתי מעוניין לדעת מהי ירידת הערך של השטח כתוצאה ממכירתו עם פולש בתוכו אני יודע שהדבר תלוי בהמון פרטים אשמח לכללי אצבע גסים אף אם אינם מדויקים תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד חיים מסילתי

יש לבחון את מהות הפלישה לעומק. ממליץ לפנות לשמאי מקרקעין לעניין זה שכן קשה מאד לאמוד הדבר באופן כללי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שמאי מקרקעין