גלעד

ערך של חנייה מקורה אל מול לא מקורה

שלום, קניתי דירה מקבלן עם חנייה מקורה (כך כתוב בחוזה). בפועל אין בכוונת הקבלן לספק לי חנייה מקורה. היה ואני תובע את הקבלן מה גובה הסכום אותו אני יכול לקבל כפיצוי? מה ההבדל במחיר בין חנייה מקורה לחנייה שאינה מקורה? הדירה בפרדס חנה. תודה, גלעד

item.Author מנהל הפורום עו"ד חיים מסילתי

פער השווי בין חניה מקורה לשאינה מקורה יכול להגיע לעשרות אחוזים. הדבר תלוי במיקום של הנכס ובמספר נתונים נוספים כגון מצוקת החניה באיזוןר. מציע לפנות לשמאי מקומי שיסייע....

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שמאי מקרקעין