בקשה לביטול כרטיסי טיסה
שלום רב ב-4.12.2010 ביצע חברי הזמנה בסוכנות נסיעות ל-8 כרטיסי טיסה לחודש יולי 2011 על מנת לקבל את התשלום ממני התקשר אלי ואני נתתי את פרטי כרטיס האשראי דרך הטלפון כשבוע לאחר מכן התברר לאשתי כי היא בהריון וכי לא נוכל לטוס שכן היא תהיה בחודש התשיעי ומן הסתם לא יתנו לה לעלות למטוס. כאשר התקשרתי , מייד עם הוודע עניין ההריון נאמר לי כי לא ניתן לבטל את כרטיסי הטיסה וכי הדבר רשום בחוזה עליו חתם חברי. כאשר פניתי לחברי הוא אמר לי כי בחוזה רשום משהו כזה אולם לטענתו זה הוסף אחר כך והוא בעצמו לא היה מודע לכל הנושא של תנאי הביטול. כאשר ביקשתי לראות את החוזה באמת נראה כי בסעיף של תנאי ביטול הוסף משהו בכתב יד אשר כלל לא ברור ולאחר פיענוח מסתבר שרשום שם: דמי ביטול מלאים שינוי 50$ לאחר סדרה של תכתבות עם סוכנות הנסיעות הם הציעו לנו כי נוכל לבטל את העיסקה אולם נצטרך לשלם קנס של 109$ לכרטיס שכן הם הגישו בקשה לפצל את התאריכים של הכרטיסים. אנחנו לא מוכנים לכך ואנו טוענים כי רומנו וכי החוזה היה רדום בצורה רשלנית כך שלא ניתן היה להבין ממנו את התנאים לביטול הכרטיסים. מה גם שאני ביצעתי את העיסקה עם כרטיס אשראי דרך הטלפון אני כלל לא חתום על החוזה ואני לא ראיתי את החוזה ולא הוצגו לי תנאי הביטול אלא לאחר שהתחילו התכתובות עם הסוכנות. מה עליי לעשות על מנת לקבל חזרה את כספי?