משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצרכנותעבודה בעיניים
חזרה לפורום

עבודה בעיניים

יפע
יפעת

שלום שמי יפעת , לפני חודשיים התקשרה אליי בחורה בשם דניאל והזדהתה כנציגה של חברת "מגה לוטו" המציעה השתתפות בהגרלות יומיות תמורת 199 ₪ בחודש. אני אישרתי שיצרפו אותי לאחר שוידאתי כי במידה ואני רוצה לבטל את ההשתתפות, הדבר אפשרי. היום יצרתי עימם קשר והגעתי ל"שרות הלקוחות " מי שענתה לי הזדהתה בשם שושי ואמרה שהיא המנהלת. כשביקשתי לבטל את המנוי, קיבלתי יחס מחפיר ודיבור בטון גבוה . שושי המנהלת טענה שיש לי התחייבות לשנה וזה מה שנאמר לי בשיחה בה הוצע לי להשתתף בהגרלות אלה. הסברתי וטענתי שלא נאמר לי נושא ההתחייבות לשנה. נאמר לי שיאזינו לשיחה והיא תחזור אליי . לאחר שעה וחצי חזרה אליי שושי ומסרה כי אכן שאלתי בשיחה האם אני יכולה לבטל את ההשתתפות לאחר חודש, אולם טענה כי הנציגה אמרה לי שניתן לבטל "בהתאם לתנאי התקנון" .כמובן שנתקלתי באטימות מצד המנהלת וביקשתי בשל כך מנהל בכיר. שושי מסרה כי היא המנהלת הבכירה ביותר ואין גורם אחר אליו תוכל להפנות אותי. הסברתי שוב את טענתי כי לא נמסר לי שההתחייבות לשנה והמשפט "בהתאם לתנאי התקנון" מהווה "כסת"ח" בלבד ומה שעליהם היה למסור הוא כי ישנה התחייבות לשנה. שושי טענה כי החוזה נשלח אליי בדואר, ואני כמובן מעולם לא קיבלתי אותו. נאמר לי שאם אני רוצה לבטל עליי לשלם את כל הסכום עד שנה כלומר עוד תשעה חודשים נשאר לי , והקנס יציאה 1800 שח . ביקשתי לשמוע את השיחה ונאמר לי שרק באמצעות עורכי דין שאקח אוכל לשמוע את השיחה . בכל אופן אני ביטלתי את הגבייה דרך כ"א , ושושי אמרה לי שתישלח לי תביעה בדואר . פשוט חוצפה גניבה וכיסוי תחת של החברה בזה שנאמר בהתאם לתקנון .