משפטי– זאפ
חזרה לפורום

התנתקות בזק.

יאי
יאיר

שלום! באוקטובר האחרון ניידתי את קו הטלפון מבזק להוט (במסלול ללא התחייבות בהוט) עבור שירותי טלפון ואינטרנט. כתוצאה מהניוד פנתה אלי נציגה מקשרי הלקוחות של בזק ויעצה לי להקפיא את שירותי האינטרנט של בזק לחודשיים ללא תשלום על מנת שאם לא אהיה מרוצה משירותי האינטרנט של הוט אוכל לחזור לבזק. הסכמתי ושאלתי בכל מקרה האם אני צריך להחזיר את מודם ה - ADSL של בזק אשר ברשותי לבזק גם אם אני אבחר שלא להמשיך לקבל שירותי אינטרנט מבזק. נציגת שירות הלקוחות ענתה לי שאין צורך להחזיר את המודם. כיוון שכך לא החזרתי את המודם לבזק והוא נשאר אצלי. מיותר לציין שלא עשיתי בו כל שימוש כיוון שקיבלתי שרותי אינטרנט מהוט. עברו חודשיים (נובמבר, דצמבר) ובחודש פברואר קיבלתי חשבונית מבזק לתשלום על שירותי אינטרנט במהלך חודש ינואר על סך 50 שקלים. פניתי לבזק בדרישה שיבטלו את הדרישה לתשלום אולם הם אינם מסכימים וטוענים כי כיוון שהמודם היה ברשותי קיבלתי שירותי אינטרנט וגם אם לא עשיתי בהם שימוש אני צריך לשלם עבורם. למרות שמדובר רק ב - 50 שקלים אני מרגיש מרומה ולא מוכן לשלם אותם. האם יש לי כאן קייס לתביעה משפטית כנגד בזק על "פיצוי לדוגמא"? במידה וכן האם כדאי לי להגיש תביעה באופן עצמאי בבי"מש לתביעות קטנות או כדאי לי לשכור עו"ד לשם כך? תודה - רבה יאיר.