משפטי– זאפ
חזרה לפורום

הטעיה !!!

שיר
שירן

אני רוצה לספר על מקרה בעלי רכש מקבוצת חלום של חופשה מין שוברים כאלה להטבות זה היה מזמן הם תמיד מתקרשרות אליו המשווקות האגרסיביות ואומרות לו שמגיע לו חבילות נופש בסכום כך וכך בעלי בחור נורא תמים וברגע שלוחצים אותו לפינה כנראה הוא אומר כן לאחר סגירת חבילה זו אני ניכנסתי לנושא כי לא יכול להיות כל החיובים האלה על כל הכרטיסים האלה אנחנו לא משתמשים בהם ..... בסופו של דבר הגענו למבקנה שאנחנו לא מעוניינים יותר בשירותים שלהם שיווק אגרסיבי ולחץ על לקוחות גורמות לטעויות בפני אנשים חלשים אחרי שאמרנו שאנחנו לא מעוניינים דיברתי עם החברה שבעלי היה ליידי ואמרתי להם שאנחנו לא מעוניינים בשום דבר מהחבילות שלהם אנחנו נשלם מה שסיכמנו לפני מספר חודשים אבל שיפסיקו להטריד אותו !!! אנחנו משלמים תשלומים אני מדברת על 4000 ו2500 לפחות פעמיים ועוד 2500 לפחות פעמיים חוץ מהעיסקה האחרונה כך שיש לי חבילות נופש בערך 25 שאין לי מה לעשות איתם ולכן אמרנו להם ואפילו בכיתי שיפסיקו להתקשר ושיורידו אותנו מהמכסה שלהם. לפני 14 יום לערך התקשרה שוב פעם נציגה בעלי אמר שהוא לא מעוניין בחבילות שלהם יותר ושלא יתקשרו הוא היה במהלך העבודה והנציגות לא הפסיקו להתקשרררר!!!!!!! הטרידו אותו בשעת עבודתו לאחר שאמר להם לא בסופו של דבר הוא התייאש ודיבר איתם והיא אומרת לו מגיעה לך חבילת נופש יש לך מלאי אצלנו ללה ללה בכל אופן כך הוא אמר לה אני לא מעוניין תפסיקו להתקשר אלייי למה אתם לא מפסיקים היא אמרה לו אנחנו לא יכולים המלאי שלך אצלנו ברשימה ואם אתה רוצה שנפסיק להתקשר תצטרך לקחת את החבילה ושתרד מהמלאי אז הוא אמר בסדר כדי שיירדו ממנו כבר כי כבר הטרידו אותו.....בכל אופן הנציגה אמרה טוב יחזרו אלייך עוד מעט לאחר פחות מחצי דקה התקשרה נציגה כדי שהשיחה תהיה אמינה התקשרה ואמרה שלום אנחנו מחופשה ככה וככה ויש לנו חבילות עבורך אז הוא אמר כן משהו כזה היא אימתה איתו פרטים ואישרה את העיקה אני ששמעתי את זה נורא כעסתי שלחצו אותו לפינה ולא ידעתי מה לעשות שהיא התקשרה היא אמרה לי תיראי בעלך אישר אבל היא לא השמיעה מה היה לפני מה שכן שהם פשוט הטעו אותו !!! שאני התקשרתי היא השמיעה לי הקלטה שבעלי אכן מאשר את העיסקה אך לא השמיעה מה שהיה לפני כן שמדובר בהטעיה ואני שאלתי אם אפשר לבטל היא אמרה לי לא אי אפשר לבטל את החבילה... יום אחרי ביררתי את הנושא לעומק והבנתי שרימו אותנו ואני יכולה לבטל את העיסקה כי טרם חלפו 14 יום אז שלחנו פקס שבו בעלי מודיע על ביטול החבילה ואת החבילה בשלמותה באישור מהדואר כולל המכתב המקורי שבו בעלי מבטל את העיסקה ....בנוסף ביטלתי את התשלומים מחברת האשראי שכן אמרו לי שהחברה הזאת הרבה מתלוננים עלייה. עכשיו אני רוצה להבין האם פעלתי נכון כי אני עדיין ממשיכה לשלם תשלומים קודמים שלהם שלא הייתי מודעת לנושא ונפלתי בפח והחבילות עדיין זרוקות אצלי ואני לא מעוניינת בתביעות משפטיות . אני רוצה לדעת אם במקרה הזה פעלתי כחוק ואין באפשרותם לתבוע אותי ...יש להוסיף שגם הם לא הודיעו לנו אם אפשר לבטל או אי אפשר לבטל לפי החוק פשוט בשיחת טלפון אמרה שלא וזהו ... אשמח לחוות דעתכם אם פעלנו נכון . תודה רבה