תביעה קטנה נגד מוסד לימודי
הגשתי תביעה קטנה נגד איל מקיאג' מוסד לאיפור. בקצרה- רכשתי 3 קורסים לפי סדר רץ, שכל אחד מתחיל בתאריך שהם מחליטים לפתוח. את הראשון עשיתי, כרגע אני בשני ואת השלישי אני מבקשת לבטל. טרם יש לו תאריך פתיחה. כבר בשנה שעברה ביקשתי ועברתי תהליך מאוד ארוך ומייגע והחברה לא ממש התייחסה לבקשות אלא סירבה פעם אחת ולאחר מכן כבר לא נשמע קולם. אגודה ישראלית לצרכנות וגם הגנת הצרכן בב"ש פנו לחברה מספר פעמים ולא הייתה התייחסות מצידם. בנוסף, ישנו תקנון שלא ראיתי ולא הוחתמתי עליו (מלבד חתימה על חוזה של תשלומים וכו') בתקנון מופיע שניתן לבטל עד 30 ימים לפני בתשלום של דמי ביטול מסויימים, ובזמנו שרציתי לבטל- לא ניתנה לי האפשרות. בקיצור חוזה מקפח שכזה. לסיום- החברה יצרה איתי קשר פעמיים ובה רצתה להגיע לפשרה ובפעם השניה המחיר היה גבוה יותר אך שווה ערך רק לסכום הקורס ללא כל פיצוי על הטירטור ועל זה שהחזיקו אותי בזנב במשך שנה שלמה. יש תיעוד של שמות ימים תאריכים וכמובן מכתבים של אגודה לצרכנות. חשתי מאויימת במעט מהמשפטן ששוחח איתי מאיל מקיאג ואני לא יודעת מה לעשות. האם להיענות ולהתפשר? זה ממש לא פייר ולא מספק את העובדה שיש לקוח ובן אדם מאחורי כסף וחוזה והזילזול שנעשה פה פשוט מכפיר. האם יש סיכוי שהשופטת תחליט שהם ניסו לכסת"ח על עצמם ואני סירבתי אז "בעיה שלי"? אני ממש זקוקה להכוונה. תודה על העזרה.