תביעה נגד פלאפון
בא אלי נציג של חברת פלאפון והציע אלי לנייד מחברת סלקום ולעבור לפלאפון לפי חבילות מסויימות שהציע לי ומכשירים חדשים, אני הסכמתי לניוד לאחר שנתן לי חבילה משלמת יותר ממה שהיה לי בסלקום, ביקש ממני לעדכן פרטיי ולשלוח לו בפקס את יעדי החבילה שלי ואכן עשיתי כמו שביקש,במועד סיום העסקה התקשרה לנו נציגה של פלאפון ע"מ לאמת את העסקה והיו מכניסים אותי ואת השליח שבא אלי לבית וגם הנציגה בשיחת וועדה, לפעמים הנציגה הייתה נותנת פרטים שונים ממה שהסביר הנציג, אהייני מתחילים לשאול שאלות אך השליח היה קוטע אותנו ולוחש לנו שכל התשובות ייתן לנו אחר כך ואין צורך למשוך הנציגה האבה זמן בדברים שהוא יסבירם אחר כך,,לציין שהשליח נתן לנו מכשירים מהתצוגה אותם מכשירים שהציע לנו לראות בטענה שהוא יחליפת ברגם /שיקבל חדשים וזה שאין במלאי מכשירים כמו שבחרנו במלאי של חברת פלאפון,,אנו האמנו לו,, תוך שבועיים ניסינו לדבר איתי שיביא המכשירים החדשים ללא מענה עד שהסתיימה תקופת החזרת המכשירים וביטול העסקה והפך העניין לדבר מוכח ומיצואותי,, השליח לא עדכן החבילות שלנו עשה מאתנו צחוק נתן לנו מכשים עם פטריות פגומות ,,ובאחזקתי מסמך שבו התחייב לסדר לי בטרייה זמנית עד קבלת מכשיר חדש,,כל השיחות שיצרתי איתן ע"מ לפתור בעיית החבילות והמכשים הקלטתי אותם והיה ברור בהן שהוא מודה בטעות שלו והיה מבקש תמיד זמן ע"מ לפתור הבעיה הזו ,, בחשבון הראשון יצא לי חשבונית מנופחת ב 300 ש"ח יותר ממה שקיבלתי למרות שבאחת ההקלטות של השליח הינו מודה בסכום החבילה האמיתי..אני פניתי לפלאפון ותשובתם שהם ינשו לעדכן את החבילה שלי וזה היה מתחילת חודש יוני ועד היום לא נפתרה הבעיה ,כל יום הנציגה המטפלת או חולי או חוזרת בסוף היום אך ללא תוצאה וללא משהו חדש , וחברת פלאפון שולחת לי היום מכתב שאינני זכאית להחזר כספי למרות כל הדברים הברורים ומוכח שאני צודקת בדבריי .ואחר הפקידות של פלאפון הפחיתה אחת החבילות כפי שהיה צריך להיות זה לא הוכחה לדבריי ושאני זכאית להחזר רורואקטיבי כמו שהוטח לי ע"י נציגי פלאפון ??. עכשיו אני יכולה לפנות למשטרה ולבתלוננן במשטרה על חברת פלאפון והשליח שלה עקב הנוכלות והרמאות שקרתה לי בגללהם???? ואיך אני יכולה לפתור הבעיה שלי ולהחזיר להם המכשירים הפגומים ולצאת מכל הבלגן הזה ?? תשומת לבכם שהשליח של פלאפון רימה אותי ב 10 מספרים שני מספרים נפתרה הבעיה שלהם לאחר שהוכח את הרמאות של השליח ואת השאר עדיין בטיפול אני עקב על הבלגן הזה נמצאת בדאוון עמוק , לחץ דם גבוע בגלל כל העצבנות שנגרמה לי וכבר ממושכת יותא מחודש וחצי ?? תעזרי לי בבקשה