הוט לא עומדת בהסכם ועוד דורשת פיצויים על ניתוק
שלום לכם. התחברתי לטריפל של הוט לפני כשנה ומבחינת החיוב אליהם נשארו עוד בערך שנה וחצי - שנתיים לעסקה איתם. הם התחייבו לספק לי אינטרנט במהירות של 12 מגה. על אף זאת, המהירות מעולם לא הגיעה לקצב הזה. במחשב המרכזי אשר נמצא בממ"ד, עד היום היה בלחץ מהירות של 9 מגה, ורק היום אחרי ההתלוננות שלי הגיע טכנאי והחליף את הראוטר, מה שיצר במחשב הספציפי ההוא מהירות של 12 מגה, אולם לגבי 2 המחשבים הנוספים בבית המהירות נמצאת באיזור ה1 וחצי מגה בלבד ! פחות משישית מההסכם איתם ! לטענת הטכנאי, הדרך היחידה לשדרג את הקליטה, בעקבות הממ"ד, היא להתקין עוד ראוטר במחשב הסמוך אליו, שהוא גם המחשב שבו אני עובד על העסקים שלי ונדרש לי בו אינטרנט מהיר. בחברה הוט טוענים שאת מחיר הראוטר הנוסף אני צריך לשלם מכספי ! הקלטתי את השיחות איתם ואת ההסבר של הטכנאי ללמה מגיע לנו ראוטר נוסף תוך כדי שהוא מסביר את זה לבחורה מהתמיכה של החברה. הם טוענים שבמקרה של התנתקות אצטרך לשלם באיזור ה2000 ש"ח קנס ! אני יודע שאמור או שכבר נכנס לפועל חוק שמורה על 8% בלבד דמי ביטול. השאלה שלי היא ממתי החוק הזה נכנס לתוקף ? והאם יש לי דרך, בעקבות כך שהם לא ממלאים את החלק שלהם בעסקה, לספק לי אינטרנט של 12 מגה במחשבים בבית, יש לי דרך לצאת מההסכם איתם ללא תשלום לחברה ? או במידת הצורך אם הם מתחכמים, האם קיימת לי עילה לתביעה ? אשמח לתשובתכם המהירה. אני בוחן דרכי התנהלות אפקטיביות מולם. תודה רבה. ניר.