חזרה לפורום

נעלי עור ללא איכות

זאר
זארה

שלום רב, בתאריך ה27/11/10 קניתי זוג נעלי עור בחנות שברגנד קניון חיפה "יוליה מוצרי עור" במחיר של 450 שקלים. לבשתי אותן בעונה הקודמת כמה פעמים ושמתי אותן למשך עונת האביב והקיץ בקופסא בארון. לצערי הרב - כאשר פתחתי את הקופסא לפני כשבוע העור העליון של הנעליים היה מלא בכתמים מוזרים-שזה מעיד על חוסר איכות העור. לקחתי את הנעליים חזרה לאותה החנות ממנה קניתי כדי לראות מה אפשר לעשות וציפיתי ליחס נחמד - במיוחד מכיוון שקנינו אצלו יחד עם כל המשפחה סביב ה10 זוגות נעליים. אך התגובה לא הייתה נחמדה בכלל-המוכר האחראי של החנות התנהג בצורה מאוד לא יפה ובנוסף אמר שהדבר היחדי שיוכל לעשות זה לצבוע את העור בתוספת תשלום של 150 ש"ח מינימום. הוא אמר שזה לא הגיוני בכלל שקניתי את הנעליים שנה שעברה-אלא שקניתי אותן לפני איזה שנתיים לפחות (בגלל מה שקרה להן) ושהוא בכלל לא יודע אם קניתי אצלו או אצל מישהו אחר. הוא הוסיף את זה שלא טיפלתי בהן טוב-אבל אני במיוחד באתי אליו פעמיים לחנות והתקשרתי כדי לבדוק איך בדיוק מטפלים בנעלי עור כדי שהן ישמרו. מה שהוא הציע לי בעבר לעשות לשמירת העור זה למרוח אותן בווזלין-שאת זה כמובן עשיתי. אני אדם שמאוד שומר על הדברים שלו. השאלה שלי היא מה אני יכולה לעשות עם זה? זה ממש לא בסדר היחס שלו והעובדה שכנראה איכות העור היא בכלל לא טובה כמו שהוא אמר ומכר לנו. **(הוא דרש מאיתנו חשבונית - אשר יש לי בפירוט של האשראי שמצאתי עכשיו.) תודה רבה מראש, זארה