שלום סאני
17 נובמבר 2011 "מבלי לפגוע בזכויות" לכבוד: חברת חברת הוט-מערכות תקשורת בע"מ עו"ד אורית גדרון חריט שלום רב, 1. במהלך חודש אוקטובר 2011 ביקש הח"מ להצטרף לחברתכם כמנוי בחבילת טריפל. 2. מאז בקשת ההתחברות ועד היום עובר המנוי מערכת תלאות וייסורים בלתי נסבלים,ובלתי פוסקים, זה התחיל כבר ביום שנקבע להתקנה, יום שישי, לא הגיע מתקין והמנוי המתין סתם, והחמור שלא עודכן שלא יגיע הטכנאי 3. זה המשיך יומיים אחרי, עם התקנה {יום שני} מגיע טכנאי מתקין והולך מבלי שאינטרנט עובד {לטענתו כבל רשת של המחשב לא תקין }, דבר שהתגלה אינו נכון, חבר של אחי כן הצליח לסדר זאת לבד. יש לציין כי בדירה הותקנו לא פחות מ 3 מגברים !!! {לטענת הטכנאי, התשתית שלכם ישנה פה} 4. לא עוברים כמה ימים והטלפון והאינטרנט מתנתק באמצע היום, שוב נקבע מועד ושוב נשלח טכנאי, מסדר את התקלה שלשמה הוא מגיע, אולם, תקלה אחרת שיש הוא טוען שזה לא באחריותו ושאנו נתקשר שוב לתאם.לא לפני שהטכנאי מציין בפני הח"מ שאין פתרון לבעיה. {זה מה יש!} 5. הח"מ התקשר שוב, והפעם ביקש להתנתק, אולם, נציג של קשרי הלקוחות ביקש הזדמנות נוספת, תוך שהוא מבטיח שיגיע טכנאי בכיר, מומחה, שיפתור את התקלה. הנציג תאם מועד חדש, ושוב הגיע טכנאי שהיה בדירה מקסימום 2 דקות, והודיע שאין התקלה באחריותו....---> התקלה, בטלוויזיה אחת שומעים בדיליי את הסאונד שמגיע מהטלוויזה השניה. {ושאנו צריכים להזמין ממיר חדש. לשאלתי, למה אתה לא מחליף, ענה " לא התפקיד שלי " 6. היום התקשר הח"מ וביקש פתרון, הוצע לו להחליף לממיר חדש, שיפתור תבעיה, אולם, זה יבוצע רק ביום 24.11.11 עד עז אין טכנאי פנוי...הייתכן שאני ישלם על שרותי כבלים פגומים??? האם מקרה זה לא בגדר תקלה בצפיה ועליכם לפתור זה במידית ??? 7. על מנת לייעל את מהלך העיניים,ולמנוע את זמנו היקר של בית המשפט, אני מבקש התייחסות עניינית, לזמן ולימים המבוזבזים שנאלצתי להמתין לכם שוב ושוב, כמו כן אם אין בידכם להציע פתרון לבעיה, שהורסת את חווית הצפייה, שהיא חוויה בלתי נסבלת, אני מבקש בשם המנויה לפעול במידית לסיום העיניין. 8. באם יש בעיה מן הבקשות שביקשתי, אשמח לשמוע וליישב את העניין ברוח החוק והכללים. בכבוד רב, העתק: {לא ישלחו אם תפעלו מהר} מאיר בן בסט –משרד התקשורת אמון הציבור