החזר מוצר שניקנה בטלפון
שלום, לפני כשבוע פנו אלי חברה שניקראת ישראדיל ואמרו לי שמגיעה לי סט מצעים מתנה בסה"כ 300 ש"ח , שעליי לשלם רק על המשלוח 50 ש"ח ושזה נהוג אצלם לתת מתנה זו אחת לשנה לכלל לקוחותיהם. התפלאתי לשמוע ובקשתי מהנציגת שירות לבדוק מדוע לא קיבלתי מעולם הטבה זו. לאחר בדיקתה התגלה ש"פספסו" אותי ויש לי זיכוי על סה"כ 1200 ש"ח.בקשתי שהנציגה תחזור אליי בצהריים על מנת שאוכל לבחור מוצר מהאתר שלהם וכך קרה. הנציגה חזרה אליי בשעה 14:00 בצהריים שוחחנו על המוצרים ולבסוף בחרתי מיקסר שהנציגה המליצה עליו בחום. לדבריה זה מיקסר בעל מגוון פעולות הכי חדיש,קוצץ, טוחן, לש (מינימום סופרמן במכשיר אחד) http://www.isradeal.co.il/Product/49/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A1%D7%A8-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99 (זה המיקסר שמפורסם באתר) . בפועל קיבלתי את המיקסר ומה שראיתי בתוך הקופסא זה סט מצעים קייצי ומיקסר ידני שמתחבר לקערה, קל בטירוף ממש פלסטיק! באתר השוואת המחירים ל זאפ (השוואת מחירים) ניתן לרכוש את אותו המוצר בדיוק ב 175 ש"ח. התקשרתי לחברת ישראדיל בחזרה בשעה 16:03 וכבר לא היה מענה, השארתי את פרטיי ולמחרת חזרו אליי. שוחחתי עם הנציגה ובקשתי להחיר את המוצר. לאחר נסיונות כושלים מצידה לגרום לי להחליף את המוצר במוצר אחר היא אמרה לי שאין בעיה להחזיר את המוצר עד 14 יום אבל עליי להגיע לחנות שלהם בראשון לציון ושהם לא שולחים שליח בשום אופן.אני לא מעוניינת בסט המצעים ולא במיקסר האם הם חייבים להוציא לי שליח או שאני צריכה לעשות את זה הרי אני שילמתי על השליח שנתן לי את המוצר מה הזכויות שלי בנושא השליחות? ובכל המצב הזה?