YES זיוף מסמכים
להלן תיאור קצר של המקרה: לפני כשלושה חודשים ביקשתי להתנתק מ YES. נתבקשתי לשלם סכום של 185 ש"ח עבור שבירת תחייבות. הגיע לביתי נציג לאסוף את הממיר והחתים אותי על טופס ניתוק והחזרת ציוד.העתק הטופס נשאר אצלי. לאחר כשלושה חודשים נצפה חיוב בכ. אשרי של כ 1000 ש"ח. לאחר בירור הסתבר כי החיוב הנו עבור נזק בממיר. מסתבר שלאחר חתימתי על הטופס נוספה הערה בכתב יד "נזק לממיר". חשוב להדגיש כי בהעתק הטופס שנמצא אצלי ההערה לא קיימת. מדובר על סוג של זיוף חתימה. ברור לי כי אקבל זיכוי עבור החיוב שלא כצדק אך ברצוני גם לתבוע את החברה על עוגמת נפש ועל זיוף חתימתי וכן שילמדו לא לעשות כך יותר. מהו הסכום שסביר לתבוע במקרה זה? חשבתי על 3000 ש"ח? תודה על תשובתכם
יוליה שלום, עלייך לדעת כי ביהמ"ש אינו נוהג לפצות על עוגמת נפש בלבד. בדר"כ ראש הנזק של עוגמת נפש מצטרף לראשי נזק אחרים. את יכולה להגיש תביעה במסגרתה תתבעי החזר כספי וכן עוגמת נפש. איני יכולה להמליץ לך מהו הסכום שראוי לתבוע במקרה זה, שכן יש לשקלל מספר פרמטרים בחשבון. בברכה,
גם אני גיליתי חיוב דומה באותה שיטה. הממירים שלי המתינו כ חודש עד שבאו לאסוף אותם וגם לי תענו שהיה נזר פיזי לשני ממירים. מדובר כנראה בשיטת מצליח הדבר הוא פלילי גנבה וזיוף