ארון אמבטיה
ב25.03.12 רכשתי בהום סנטר סניף עקרון ארון אמבטיה של חברת אלגל בעלות של 1900 שח.ב27.03.12 קיבלתי את הארונית בסניף.כדי לחסוך כ400 שח של הובלה והרכבה[האמת שהארונית מורכבת מלכתחילה] ומאחר וברשותנו רכב גדול לקחנו אותו בכוחות עצמנו.הארון הגיע עם צבע מקולף במגרות טכנאי שהזמנתי הציע לי תיקון כמובן שסרבתי.הלוואי שפה זה היה נגמר.לאחר שבוע משהכנסנו את הארונית לחדר האמבטיה הצבע של המראה התחיל להתקלף התקשרתי לשרות לקוחות והם סרבו לתת לי שרות מאחר ולדבריהם לקחנו את המוצר בכוחות עצמינו ואין לנו שום אחריות מהם.אחרי שהבהרתי להם שלא ידעתי זאת ואפילו תעודת אחריות לא קבלתי הם הסכימו שאביא את המראה אליהם בעצמי .אמרתי לפקידה שמאחר ואנו נמצאים בחול המועד פסח אבוא כאשר יחזרו הילדים ללימודים.לאחר יום אחד בלבד מאותה שיחה [שבוע מיום השימוש] דלת הארונית והמגירה התנפחווהצבע התקלף ונסדק.לאור זאת נאותו לשלוח לי טכנאי שבא עם מצלמה וצילם את הליקויים.בשיחת טלפון הם הודיעו לי שלפי ראות עיניהם לא מגיע לנו מוצר אחר.ובגלל שיש לי וילון אמבט ולא מקלחון אין לי שום אחריות .וכל זאת פחות מחודש מיום הרכישה.לפי דבריה בהום סנטר היו צריכים להגיד לי שאין אחריות למי שאין מקלחון כמובן שאף אחד לא ציין זאת.אני אובדת עצות.וגם כועסת על אוזלת ידי מולם .אשמח לעזרה או יעוץ מכם תודה רבה.