חברת המטבחים פשטה את הרגל
מטבחי DO IT פשטו את הרגל והייתי אחד הלקוחות שלהם. מלבד העובדה שנשארתי בלי מטבח ואני אמור לעבור לבית החדש שלי ממש בקרוב, זה מעכב לי את המעבר, אצטרך לשלם יותר על שכירות איפה שאני גר כרגע ונשארתי בלי כסף לשלם על מטבח חדש. מה עושים במצב כזה? יש את מי לתבוע? יש מה לעשות או שנשארתי חסר אונים מול מערכת בזויה?
הוצאת לי את השאלה מהמקלדת. הגעתי לכאן לשאול את אותו הדבר. אבל בטח הבעלים של החברה כבר ברח לחו"ל או משהו כזה. ספק אם יהיה את מי לתבוע בכלל (אבל אני לא מהתחום המשפטי אז אין לי מידע מקצועי אני רק מנחש...) אורנית, לא הבנתי לאן לפנות לייעוץ? יש באתר פורום כזה? ואריאל, אני מציע לך לעשות בנתיים את מה שאנחנו עושים וזה לחפש פיתרון חלופי בהקדם. אנחנו נכנסנו הבוקר למטבחי דקל. תכננו להתחיל להתבכיין להם על מה שקרה לנו אבל מסתבר שכבר הקדימו אותנו כמה "בכיינים". בכל מקרה לפי מה שאמרו לנו הם די מנסים להתחשב ולהתגמש עם מי שנדפק בסיפור. ועזוב את השכירות, מה עם ה 30% מקדמה ששילמנו?
כן מה עם המקדמה? נפנה לפורום של פשיטות רגל, תודה בכל מקרה ולגבי מטבחי דקל - הם באמת באים לקראתנו או שהם סתם מנצלים את זה שדו איט בנפילה? שווה ללכת?
מה זה מנצלים? תראה מן הסתם שהם מרוצים מזה שיש להם מתחרה אחד פחות אבל זה שהם הולכים לקראת הלקוח זה בסך הכל לטובתך. הם לא חייבים לעשות את זה והם עושים את זה. ברור שיש פה פתרון שנוח ל 2 הצדדים אבל אם נותנים לך פתרון, למה לא לקחת אותו?
אסור לשלם מקדמה עד שלא רואים מטבח בבית אין להאמין לאף אחד מדינה של ערסים
כשמוסדות המדינה מתנהגים כמו ערסים קומבינרים מה יגידו בסלקום ובבדאי יצרני המטבחים... אין כאן הגנה על האזרחים ומי שלא טורף בקומבינה ניטרף. בסוף הערסים שהורדו עד הזבל יגיעו גם לשכונות של הערסים ממוסדות המדינה ולא רחוק היום שמה שקורה ביוהנסבורג ייקרה בירושלים ותל אביב. פשע ועוד פשע ועוד פשע ואין לאן לברוח... האגודה לשבת אחים גם יחד- (שבת גם יחד באבו כביר עם אנשי מס הכנסה ביטוח לאומי ועבריינם בכירים וחייבים סתם)
אריאל שלום, פנה ליעוץ בנושא פשיטת רגל וזכויות. בברכה,