בקשה להחזר כספי עבור השוברים נרכשו בגרופון
ב 28/03/2012 רכשתי שני שוברים ל"שייפ אנד בלנס" וזאת לאחר שיצרתי קשר עם בעלת העסק .בשיחתי עמה וידאתי ישנה אפשרות למימוש בשעות הערב הנוחות לי וכמובן שביחד עם חברתי שעבורה רכשתי את השובר השני. כאשר בפועל פניתי למימוש בשבוע הראשון של אפריל, בעלת העסק ציינה שכרגע אין מקום בשעות הערב, היא לקחה את פרטי והבטיחה שתחזור לתיאום. לאחר ששבוע לא הייתה תשובה ממנה, פניתי אליה שוב והיא שוב ציינה שכרגע אין מקום שתחזור לתיאום. ב 06/05/2012 חברתי פנתה בעלת העסק באותו נושא והנ"ל ציינה גם בפניה שכאשר יהיה מקום היא תיצור עמי קשר. לאחר בקשות חוזרות ונשנות לתיאום שלא נענו מצדה של בעלת העסק, פניתי לגרופון ב 09/05/2012 ושוחחתי עם אביטל בנושא. אביטל בדקה את הנושא מול שירן וזו הבטיחה לה שתיצור עמי קשר לתיאום, כמו כן סוכם כי במידה ושירן לא תיצור עמי קשר תוך שבוע אני אפנה למנהלת שירות לקוחות להמשך טיפול. ב-16/05/2012 שבוע לאחר שיחתנו פניתי לגרופון שוב בבקשה לבטל את השוברים מפני שלא ייתכן שאני צריכה לחכות כמעט חודשיים על מנת לתאם את האימון הראשון. חשוב לציין שרכשתי 24 אימונים לכל אחת והתוכנית שלי הייתה לסיים את האימונים עד לסוף יוני ולא להתחיל ביוני. אינני מעוניינת לממש את הקופון באופן זה וביקשתי לבטלו במיידי ולקבל את כספי בחזרה. "שייפ אנד בלנס" איננה מסוגלת לספק את האימונים שרכשתי ולא עומדת בהתחייבויותיה כלפי הלקוח. מנהלת שירות לקוחות חזרה אלי. היא עמרה לי שכל ההחזרים אפשריים רק תוך 14 יומי עבודה. ניסיתי להסביר שתוך תקופה הזו עד לא גיליתי שאני בבעיה.מנהלת שירות לקוחות הפתיחה לי שתיבדוק את הנושא. היום חזרו אלי מהגרופון עם תשובה שלילית ז"א שהם לא יכולים להחזיר לי את הכספי (1000 ש"ח) בשום אופן - לא לכרטיס האשראי ולא כקרדית לחשבון שלי בגרופון. מה אלי לעשות עכשיו? איך אני יכולה להחזיר את הכסף עבור שירות רכשתי ולא קיבלתי? תודה רבה