יום לפני החתונה במדידה האחרונה שמלה לא נסגרה/קטנה
שלום רב, אני סגרתי שמלת כלה בסלון כלות, ראשית אציין כי נאמר לי שתופרים לי שמלה ולא היה כך הדבר, נתנו לי שמלה כבר תפורה ועליה בוצעו תיקונים למיניהם. שיניתי את דגם השמלה שבועיים לפני החתונה בשל אותה סיבה שהיא לא נתפרת במיוחד עבורי (מה שהבנתי ברגע שנתנו לי שמלה מוכנה במדידה הראשונה) ויום לפני החתונה הגעתי למדידה אחרונה בה השמלה לא נסגרה עלי, נעשתה מכפלת של מכנס לשמלה ולא באופן מקצועי, הש/מלה הייתה קטנה בחזה- מידה 40 כאשר אני מידה 44 לפחות וראו את זה. בסלום הכלות לא נתנו לאמא שלי ואחותי להיכנס כחצי שעה בשל ניסיוננוץת המודדת ונציגת הסלון לסגור את השמלה ולהכניס את החזה לשמלה למרות היותץה קטנה עלי. שילמתי לסלון מקדמה בסך 2000 שח בלבד, אותם ביקשתי לקבל באותו היום כדי ללכת למקום אחר כי חששתי ששוב לא תהייה השמלה מוכנה למחרת, ליום חתונתי. בסלון הכלות הנציגה ביקשה ממני לחתום שאני מבטלת את החוזה עימה, למרות שהיא זו שמבחינתי הפרה חוזה עימי... הלכתי וסגרתי במקום אחר ובמזל הייתה לי שמלת כלה לחתונה כי אם הייתי נשארת באותו מקום לא נראה לי שהייתי זוכה לשמלת כלה הגונה ביום חתונתי. שאלתי היא האם אני יכולה לתבוע אותה על עוגמת הנפש שנגרמה לי, על המקדמה ששילמתתי ללא תמורה מבחינתי, על הצער הכאב, העובדה כי לא הספקתי ללכת לשום ספק אחר אליו רציתי ללכת באותו היום, לעשות מסאז' להירגע לפני החתונה, לעשות פדיקור כמו כל כלה שזוכה לנחת יום לפני, לי לא היה והיא הרסה לי הכול... מה אני יכולה לעשות? בחוזה עימה כתוב שאני אשלם הכול אם אבטל אבל לא אני ביטלתי כי אם היא ביטלה כשהשמלה יום לפני לא הייתה מוכנה... מה לעשות? אנא עזרתך...