חזרה לפורום

פינוי דירה בחינם – לעולם לא

אנו
אנונימי

הלוואי שכשאני עשיתי חיפוש בגוגל על פינוי דירות בחינם היה מישהו כמוני שהיה רושם ומסביר לך מה באמת קורה כשאתה מזמין שירות כזה. כך הייתי נמנעת מעוגמת נפש, כאבי ראש, עצבים ובזבוז של זמן וכסף על השטות הזאת. לכן בכדי לחסוך מכם הבאים בתור את הטעות האיומה הזו, אני כאן בכדי להגיד לכולכם, פינוי דירה בחינם – לעולם לא! יש מספיק סיבות בכדי להזמין שירות של פינוי דירות, אין ולו סיבה אחת המצדיקה את הזמנת פינוי דירה בחינם. פשוט טראומה שתשאיר איתי לזמן לא מבוטל. כל מה שרציתי לעשות הוא לעזור לדודתי הזקנה אשר עברה לבית אבות ולהשכיר את דירתה. כל הרהיטים ושאר הציוד הכבד שהיה ברשותה נותר בדירה והמשפחה אשר השכירה את הדירה לא הייתה מעוניינת בדבר, על כן הייתי צריכה לפנות את הדירה. התפלאתי מאוד לקרוא כי ניתן לבצע את הפינוי של הדירה ללא עלות בדמות חברת פינוי דירה בחינם. נכנסתי לאתר החברה ואף דיברתי איתם בטלפון ושום דבר לא העיד על העומד לבוא. ראשית נתחיל בצוות עובדי פינוי דירה בחינם שהוא פשוט מחפיר. חוסר היחס, העבודה הלא מקצועית, ההתנהגות הבוטה והמגעילה. הם פשוט חושבים את עצמם למלכי העולם, ממש רציתי לחרוג ממנהגי ולהכות כל אחד ואחד מהם, פשוט גועל נפש. מילא חוסר היחס המגעיל שנתקלתי בו, לפחות תעשו את העבודה שלכם כמו שצריך. אז התשובה היא לא, בעצם ממש לא. מלבד הנזק שנגרם לדירה עצמה עקב העברת רהיטים ופריטים כבדים אחרים בדרך לא דרך, בדירה נשאר בלגן אטומי, פשוט שאריות של זבל ואשפה בכל מקום. כלומר לאחר ביקורם של חברת פינוי דירה בחינם, הייתי צריכה לשלם לחברת ניקיון ואף לשיפוצניק בכדי שיתקן את הבלגן שהותירו צוות העובדים "המסור" של חברת פינוי דירה בחינם. לכן אני ממליצה בחום לכל מי ששומע את המילים – פינוי דירה בחינם – שיענה באופן מיידי וללא היסוס, לעולם לא! תאמינו לי זה יחסוך לכם גם את העצבים שאני חטפתי וגם את הכסף שתצטרכו לשלם בסופו של יום.