מכרו לי מכשיר סלולארי מחודש
נגנב לאשתי הסמסונג בבית החולים בשבוע שהיא ילדה וצילמה סירטונים של התינוק ותמונות שלו. פניתי לסלקום והם אמרו שאין מה לעשות רק לקנות מכשיר חדש או מהם או מחנות . המכשיר עולה בחוץ 2200שח והמוקדנית אמרה לי שהשתתפות עצמית של 1400שח תיתן לי מכשיר חדש!!! לאחר מאמצים ותחנונים הם הסכימו להנחה של 30 אחוז ומכרו לי מכשיר ב 1046שח. כאשר ניגשתי למרכז שירות שילמתי ב 12 תשלומים והביאו לי מכשיר בלי אריזה ובלי טופס ובלי כלום. שאלתי למה ואמרה לי הפקידה שבגלל שאיבדתי רק את המכשיר אז אני לא מקבל שוב אריזה . ביקשתי טופס לפחות של המכשיר ונענתי בשלילה.ביקשתי מנהל והגיעה ופתאום המנהלת שהגיעה אומרת לי ממש בדרך אגב שהמכשיר מחודש ולא חדש. למרות שבמוקד אמרו לי בפירוש חדש וגם הפקידה ששאלתי למה אין אריזה והאם הוא חדש היא אמרה שכן . לאחר מכן הקלטתי אותם בוידאו . לא היו להם כל כך תשובות רק שאני יכול לבטל את העיסקה . ביקשתי שיחות מוקלטות של המוקד ונעניתי בשלילה . מדובר בסמסונג גלקסי 2 שקנינו לפני 10 חודשים מסלקום ב 5200שח. כאשר שאלתי על המחיר אמרו לי שהמחיר ירד בדיוק כמו שקונים רכב חדש. המוקדנית אומרת לי כמה וכמה פעמים שהמכשיר שאקבל הוא חדש. תודה.