חזרה לפורום

בזק

סיו
סיוון

בתאריך 6.01.2012 פניתי לבזק לברר עבור טלפון ואינטרנט עבור המשרד קיבלתי הצעת בנדל ושמחתי על ההצעה הזולה שקיבלתי לאחר כחודש התחיל הסיוט בבזק גוו ממני בכרטיס אשראי 110 ש"ח בזק אמרו אנחנו נבדוק ונחזור אלייך.. עד היום לא חזרו אליי כדי לדעת עבור מה החשבונית הנ"ל ולאחר שבועיים קיבלתי חשבונית 610 ש"ח פניתי שוב לבזק לברור עבור החשבונית לאחר שעות של תיסכול ושעות בקו הטלפון בזק החליטה שיש טעות בחשבון והם יזכו אותי בחשבונית הבאה 259 ש"ח שעדיין לא קיבלתי את הזיכוי לאחר עוגמת נפש נאלצתי לנייד את המספרים לטובת ברק 013 ובתאריך 06.04.2012 קיבלתי חשבון נוסף 594.54ש"ח כשפניתי שוב לבזק הם אומרים עבור הפירסומים שאני אפילו לא ביקשתי בתאריך 08.04.2012 התקשרה אליי שירלי מb-144 אמרה שנוצר טעות והיא רואה את כל הבלגן שנוצר היא אמרה שמזכה אותי עבור הפירסומים שנעשו ללא רשותי בסך:708 ש"ח בסמוך לזה היא שיכנעה אותי שהיא עושה לי פירסום קטן בס"ה 39 ש"ח ושקל כל חסיפה וללא התחייבות מיד לאחר חודש בזק גבתה ממני חוב של 518 ש"ח כשפניתי אליהם אמרו עבור הפירסום שלך דיברתי שוב עם שירלי מb-144ואמרה שאין לי חוב החוב הוא ב199 דיברתי עם ריקי מ-199 ואמרה שאין לי חוב העבירה אותי לעסקים ושם לא ידעו לעזור לי כך אני בטלפון איתם למעלה משעה אני נופלת בין הכסיאות וכל השיחה עם בזק מוקלטת ואמנרו לי בפרוש ומוקלט שאין לי חוב בזק עדיין ממשיכה לגבות ממני תשלומים שאפילו איני יודעת עבור מה ולמה?? שלחתי גם מייל לבזק אנא נתקו את הקווים ואת כל הפירסומים שקיימים אצליכם וגם שלחו אליי מייל שהכל מבוטל אני אובדת עיצות בבקשה תעזרו לי בכבוד רב !! הלקוח הקט