מוצר באיחור לא קטן
ב101/08/12הזמנתי מוצר באינטרנט מYNETSHOPES.. היום ה17/08/12 ועדיין לא קיבלתי את המוצר. לא רק שאני רודף אחריהם ולא ניתן לתפוס אותם בשירות הלקוחות (מספר פעמים "איננו םעילים כרגע" בשעות הפעילות), בפעמים שכבר כן נעניתי במייל על ידי נציגה מסויימת (שאמרה כי זמן האספקה הינו 7 ימי עסקים), הובטח לי כי עד יום חמישי ה16/08/12 המוצר יהיה אצלי וחברת המשלוח תיצור עימי קשר, מיותר לציין כי גם וגם לא התרחשו... נניח והמוצר אמור להגיע אחרי 10 ימי עסקים שכבר עברו להם (ומי יודע מתי יגיע המוצר) לפני מספר ימים, מה ניתן לעשות? אני ממש לא מצליח למצוא דרך לתקשר איתם! מדובר בטלוויזיה שהזמנתי כמתנה והכל כבר ירד לטימיון...ואני ממש מאוכזב. אשמח לדעת האם יש משהו שאוכל לעשות בעניין. תודה לעונים ושבת שלום.
ערב טוב, ראשית מקווה שהמוצר הגיע ליעדו ממזמן.... מתנצלת על השיהוי במענה רק היום קיבלתי לידיי את ניהול הפורום הנ"ל. לגופו של עניין סיפורך מקומם ומכעיס עד מאד. אם לא קיבלת עדין את המוצר העניין חמור עוד יותר. ממליצה לפנות בכתב אל העסק ולתאר את השתלשלות העניינים את העובדה שהחמצת את המטרה באיחור במועד האספקה ושים דגש על עוגמת הנפש שנגרמה לך.