עגמת נפש- הבטחות שווא וטרטור לקוח
שלום רב, לפני כשנתיים קנינו מיטה מתכווננת של פולירון ברשת המזרונאים. לאחר כשנה עברנו דירה והזמנו מתקין של החברה לשם כך (בעלות פי 2 מבכל מקום אחר) על מנת לשמר את האחריות. המתקין התקין את המיטה אך עשה תקלה- את השלטים העביר בין המזרן לבין הדופן ועל כן חוט שלט לקרע לאור החיכוך בין השניים. בהתחלה החברה אמרה שאין לנו על כך אחריות אך לאחר שעירבנו את שירות הלקוחות שלהם הם אמרו לנו להגיע לקחת את השלט מחברה שעובדת איתם בבני ברק. הגענו לחברה עם השלט, אך השלט שהם הביאו לנו לא תאם לשלנו (אצייין כי נשלחו תמונות במייל). הם ביקשו שנשאיר את השלט ובעוד יומיים הם יצרו עמנו קשר. לאחר שבוע התקשרנו אליהם והם אמרו שהמזרונאים אמרו שאין להחליף לנו את השלט כי מדובר בקרע (זה מה שדובר לאורך התקופה כולה). לאור זאת נדרשנו שוב לנסוע לבני ברק לאסוף את השלט שלנו. בסניף הראשי של המזרונאים לא איפשרו לי הגיע לשירות הלקוחות בטענה שהם לא עובדים בימים אלו וניתקו לי את הטלפון בפנים 3 פעמים. לאחר התערבות של גורמים נופים חזרה אלינו מישהי שהזדהתה כבעלים, ולאחר כשבוע בו לא חזרה אלינו, יצרנו עמה קשר והיא אמרה שהמקסימום הוא שנשלם על השלט 200 במקום 600. התקשרתי לשירות הלקוחות של פולירון ושלחתי להם את שם הדגם ותמונות של המיטה והמנגנון והם אומרים שהם לא מכירים את הדגם הזה. בשורה התחתונה, אנחנו מעוניינים לקבל המלצה כייד לפעול מנקודה זו על מנת לקבל שלט תקין ופיצוי על עגמת הנפש והחוצפה של עובדי החברה.כמובן שמדובר בתמצית שאינה כוללת את השקרים הרבים אשר נאמרו ע"י העובדים השונים. בברכה, מעיין
שלום רב, ממליצה לשלוח מכתב התראה טרם נקיטה בהליכים משפטיים ולדרוש מהחנות לקחת אחריות על חוסר המקצועיות והנזק שגרם מתקין שלהם. בבד בבד הייתי מבקשת לברר את שם המתקין ושולחת גם לו מכתב דרישה לקבל פיצוי בגין הנזק שגרם בהתקנה. דרשו פיצוי הולם וקבלת שירות שכן נהיר שמתנערים מכם ללא הצדק עובדה המצערת ומקוממת עד מאד. ניתן להגיש תלונה במועצה הישראלית לצרכנות ולשקול הגשת תביעה קטנה כנגד החברה על אובדן הנאה ועוגמת נפש.