פינוי דירה בחינם – משחקי סחטנות
לא יודע אם אתם מכירים את המושג אספנות כפייתית או לא, אך בקצרה מדובר על בנאדם שבמשך שנים אוסף מוצרים או פריטים חסרי ערך. מה שמתחיל בתחביב מגיע במהירות למחלה ששמה אספנות כפייתית. כך גם אני, במשך שנים אספתי בכל מקום פנוי בדירה בגג או במקלט ציוד חסר ערך שאיש לא היה מוצא לא שימוש לשום דבר מלבד אשפה. כשרציתי להיפטר מהציוד הבנתי שאף אחד לא ממש ישלם על זה, אך לפחות חשבתי שלא אצטרך לשלם על פינוי הדירה בעזרת חברת פינוי דירה בחינם. החברה טענה כי הם אינם מעוניינים בתשלום על פינוי הדירה, אלא יעשו שימוש בפריטים עצמם. הסברתי לו שלציוד שנמצא בדירה אין ערך ולא ניתן להשתמש בו לדבר, אך הוא התעקש שיש לו שנים של ניסיון ותמיד ניתן למצוא מה לעשות עם הציוד. אך כשהגיע אותו האדם מחברת פינוי דירה בחינם אשר דיברתי איתו בטלפון (זיהיתי את הקול שלו) והתבונן בציוד שנמצא ברחבי הדירה, הוא לפתע החל לשחק איתי משחקי סחטנות. אם תיתן לי ככה וככה רק אז אתחיל בתהליך פינוי הדירה. אני שלא קל לעצבן אותי, התפרצתי עליו. רק אתמול אמרת לי שאתה תפנה כול דבר לא משנה מה ללא עלות, ופתאום אתה משחק איתי משחקים, מדבר איתי על מחירים, מנסה לשחק משחקי סחטנות כי אתה כבר פה ומה אכפת לי לשלם. אכפת לי ממילה שלא אנשים ומי ששובר את המילה שלו תוך עשרים וארבע שעות מבחינתי לא מוכן לעשות איתו שום עסק. הבנאדם מחברת פינוי דירה בחינם ברח במהירות, אבל אני הבטחתי לו שאני אדאג לפרסם באינטרנט שאף אחד לא יתקרב לחברות פינוי דירה בחינם, שווה להשקיע אפילו סכום יותר גדול ממה שהם מבקשים לאחר שהגיעו למקום רק לא לפתוח פתח לסחטנות. כי אם מחר מישהו כן יסכים לשלם לו אז הוא יבין שזה עובד וימשיך לנסות לעבוד על אנשים. למחרת הזמנתי חברת פינוי דירה בתשלום, אספו את הציוד במהירות ושלום על ישראל.
אשמח לדעת את שם חברת פינוי הדירה . אם הם היו הוגנים ונתנו שירות טוב, משום שיש הרבה שרלטנים בתחום זה. בתודה .