תיקון מכשיר אייפון חדש
שלום, רכשתי לפני כחודשיים באוגוסט, אייפון 4 בחנות פרטית לסלורר,כעבור שבוע כבל הטעינה המקורי התקלקל, רכשתי אצלם כבל טעינה אחר, לא מקורי, אחרי שלושה שבועות בערך, המכשיר לא טען , הפעם זה לא היה הכבל, מדובר בקלקול טעינה במכשיר. נתתי במעבדה אצלם את הטלפוןואמרו 7-14 ימי עסקים. בדקו וטענו שזה לא השקע טעינה אלא רכיב פנימי במכשיר. שלחו אותו למעבדת האחריות, שם אמרו להם שזה לא באחריות לא תיקנו והחזירו להם.המוכר שהוא גם הטכנאי בחנות לא תיקן לי את המכשיר עד עצ היום הזה, כלומר 14 יום, וכל יום משכו אותי בימים. תתקשרי מחר, תתקשרי היום, בעוד יומיים, וכל פעם אותה תשובה, שהטלפון בטיפול. במקרה והמכשיר לא ניתן לתיקון כלומר טוטאלוס,באמת והוא "מבלף" אותי בסיפורים, כדי להתנער מאחריות עליו, מה אני עושה ? המכשיר עדייןמשולם, רכשתי אותו ב3000 ש"ח, 1000 ש"ח במזומן ו2000 ש"ח ב3 שלומים, כלומר, אני עדיין משלמת עליו עוד תשלום אחד, והמכשיר מקוקל ואני לא רואה את סוף התיקון ? מה עושים במקרה כזה? האם אני יכולה לתבוע אותו? על חוסר מתן שירות? מכשיר חדש במקום ? מה עושים? אני מבולבת וזה ממש עוגמת נפש ואני נשארת בלי טלפון כבר שבועיים ימים ! לי נראה שהטלפון הלך, והם לא רוצים לקחת אחריות על זה (החנות) ואני אשאר בלי מכשיר מתוקן ובלי פיצוי על כך. תודה מראש,מיטל
ערב טוב, אין ספק לנוכח ההתנהלות המתוארת יש לפנות במכתב התראה לחנות ולדרוש את תיקון או החלפת המוצר ואם דרישתך לא תענה לשקול הגשת תביעה קטנה.