לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אביב

המתנה לשירות

צהריים טובים יום שלישי 13112012 שבוע שעבר גליתי נזילת מים בשטח הבית. הפעלתי את הביטוח והם הפנו אותי לחברת "שחר" - עוד באותו היום הגיע בעל מקצוע (עובד חיצוני שלהם)שסידר לי את התקלה לאחר שפתח כמה מרצפות. למחרת יום רביעי 14112012 התקשרו אלי מחברת שחר לקביעת תאריך לסגירת התקלה (שוב בעל המקצוע) ונקמע ליום שני 19112012 בין שעות 08:00-10:00 בבוקר. היום שישי בהתכתבות עם בעל המקצוע נאמר לי שהוא הוקפץ בצו 8 - ולא ידוע מה יהיה שבוע הבא. יום ראשון בערב 18112012 בשעה20:06 נשלחה לי הודעה לסלולארי שיגיע בעל מקצוע בתאריך והשעה שנקבע ועוד הודעה לאחר מכן שיגיע גם מפקח להערכת הנזק בין 09:30 - 13:30. היום בשעה 09:38 התקשרתי לחברת "שחר" לבירור אם יגיע אלי בעל מקצוע והדגשתי שבעל המקצוע הקודם במילואים - ונכון לשיחתי האחרונה איתם בשעה 11 רק אז ביררו והבינו שבעל המקצוע במילואים והם יודעים זאת מהזמן הקרוב. אציין שדיברתי לאחר מכן עם בעל המקצוע שבמילואים והוא אמר לי שמיום חמישי חברת "שחר" יודעת על היותו במילואים (בכל מקרה נכון לעכשיו ;12:15 המפקח גם כן לא הגיע האם אני זכאי לפיצוי כלשהו על פי החוק החדש של זמן המתנה ובאם לא שאלתי את השאלה נכון אשמח למידע על כך תודה מראש אביב

עידית פוליבודה, עו"ד

שלום רב, בנסיבות המתוארות ובמסגרת השירות שניתן לך על ידי החברה אין המקרה חוסה תחת צילו של חוק הטכנאים. יחד עם זאת ניכר שבהתנהלות של החברה דבק רבב ועליה ליתן על כך את הדין. ממליצה לפנות אליה בכתב לתאר את השתלשלות העניינים ולהדגיש את אובדן הזמן והשיהוי במתן השירות. יש לדרוש פיצוי. ניתן לשקול בנוסף הגשת תלונה במועצה הישראלית לצרכנות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות