שאלה על חוק הגנה לצרכן
עשינו בבית החדש מטבח עם נגר, הבן אדם יצא מין נוכל כזה....... קיבלתי את המטבח קומפלט רק אחרי 4 חודשים !!!!!!!!!!! הסיכום היה ( ויש לו עותק בכתב על העסקה איתו) שהוא גם צריך לספק לנו מטבח + אי למטבח +ארונית לאמבטיה+ שיש לכל המטבח + שיש 1.40 מ' לארונית אמבטיה. חלק מהסכום שולם לו ב אשראי, בחנות שלו,( כסף זה ירד לי מזמן מהחזון) ועל זה קיבלנו קבלה. את השיש מספק ערבי שאיתו הוא עובד. המתקין של השיש בא והתקין לנו את השיש של המטבח ואמר, אני רוצה את הכסף עבור השיש.... בעלי שילם לו את הכסף במזומן!!!!!! עכשיו מה קרה? יש איזה קצר בין הנגר למתקין שיש, הנגר חייב לו כסף, ( שלא קשור אלינו בכלל!!!!) אז הוא החליט שהוא לא מספק לנו את השיש של 1.40. עד שהנגר לא ישלם לו..... בין לבין... אנחנו לא קיבלנו שום קבלה על התשלום עבור השיש ששולם במזומן למתקין !. אני רוצה להלחיץ את הנגר ולהגיד לו שאם לא מספק לי את השיש, אני אלך למס הכנסה ואספר להם ואראה להם מה העסקה איתו, ובעצם שהוא לקח 10.000 ש"ח לכיס ולא סיפק קבלה ! אני גרה בבית החדש כבר מחודש אוגוסט האחרון ורק ביום חמישי שעבר סוף סוף הרכיב את כל המטבח !!!! אבל, ת השיש לארונית אמבטיה לא קיבלתי ...מה עושים ? הרי זה כבר שולם לו !!!!!
שלום רב, לא נעים ומקומם עד מאד. ממליצה לפנות לעו"ד לשליחת מכתב התראה ודרישה של כספכם ופיצוי. אם לא יעזור יש לשקול הגשת תביעה קטנה כנגדו או תביעה נזיקית. ממליצה להפנות שאלתך גם לפורום דיני נזיקין.