ביטול עסקת תנור אפיה.
שלום לך. אבקש עצתך. בתאריך ה:15.12.2012 ביקרתי בתערוכת הרהיטים בתל אביב, ראיתי תנור אפיה שמצא חן בעיני בצבעו ומראהו, (הכרתי את החברה כי היה לי תנור מאותה חברה 6 שנים והייתי מרוצה מביצועיו).קניתי אותו בתשלום אחד בכרטיס אשראי ב3450 ש"ח,(בזאפ יכולתי לקנותו חדש ב3900 ש"ח. קיבלתי אותו אחרי יומיים ארוז בפצפצים . היו עליו שריטות מעטות שלא הפריעו לי.שילמתי 100 ש"ח הובלה, הזמנתי טכנאי להתקנתו לפי הוראות שהגיע אחרי 5 ימים-ומכר לי מוצרים לניקוי התנור ב-90 ש"ח.כשהפעלתיו לראשונה, ראיתי שהאפיה איטית ואינה אחידה, והגריל אינו עובד כפי שהייתי רגילה בתנור הישן, והמוצרים יצאו בלתי ראויים לאכילה-אפויים בצורה לא אחידה למרות שפעל זמן כפול משהיה בהוראות האפיה.ונוכחתי גם סידור כפתורי ההפעלה אינו נוח, טילפנתי לחברה שממנה קניתי המוצר ואמרתי שאני מבקשת להחזירו לפי החוק ולקבל כספי בחזרה, אמרו לי כי קודם ישלחו טכנאי לבדוק התנור ואח"כ העניין יטופל, אמרתי כי איני מעוניינת והם התעקשו כי טכנאי יגיע,הטכנאי שלהם הגיע היום הטכנאי וקבע כי התנור תקין פשוט התנורים החדשים לדבריו עובדים בעוצמה חלשה יותר.. פניתי לחברה ואמרתי כי אני מבקשת לבטל העסקה , אמרו לי כי השתמשתי בתנור ולכן איני יכולה להחזירו.שאלתי כיצד יכולתי לדעת שאינו טוב אם לא הפעלתיו. שאלתי אליך האם יש לי זכות לבטל העסקה אם איני מרוצה-התנור נראה נקי כפי שקיבלתי אותו, אם הודעתי להם תוך 14 יום על כך, ? אודה על תשובתך. בברכה,מירי
שלום רב, צר לי מאד על נסיבות המקרה ועל אובדן ההנאה שלך מהמוצר החדש שרכשת במיטב כספך. יחד עם זאת הצדק עם החנות שכן ככל ומדובר במוצר חשמלי שחובר לחשמל לא ניתן לבטל את העסקה ולקבל את כספך חזרה. למען הסדר הטוב וההרגשה שלך ממליצה לפנות לטכנאי תנורים אחר לא מהחברה נטול אינטרס ולבקש את דעתו המקצועית שלאורה תשקלי את המשך צעדיך.