לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ליאת

ביטול עסקה

שלום ! רציתי לברר את הזכות שלי לגבי ביטול עסקה. רכשתי ארון מחברה הספקת הארון אמורה להיות לחודש אפריל(הם עוד לא התחילו ביצור שלו) ואני שלמתי רק 4000 ש"ח מתוך הסכום הכולל. האם אני יכולה לבטל עכשיו ולקבל את כספי חזרה? האם אני צריכה לשלם קנס כלשהו? אשמח לתגובה מהירה... תודה רבה!!!!!!!!!!

עידית פוליבודה, עו"ד

שלום רב, ככל וטרם חלפו 14 ימים ממועד הרכישה עליך לפנות אל החברה ולהודיע על רצונך לבטל את העסקה זאת בכפוף לתשלום קנס כספי מצידך. עליך לקוות שאכן טרם החלו בהליך הייצור.

תודה רבה אבל....

הודעה שפורסמה בתאריך 6.7.10 המודיע על התקנות החדשות לביטול עסקה והחזר כסף "מי זכאי לקבל החזר כספי במזומן? התקנות יכנסו לתוקף בעוד כשלושה חודשים, כך שמאמצע אוקטובר הקרוב יוכלו לקוחות לקבל זיכוי כספי למוצרים הכוללים ריהוט, ציוד לבית ולגן למעט כלי אוכל לא ארוזים, מכשירי חשמל ומכשירים אלקטרונים, לרבות ציוד קצה כהגדרתו בחוק התקשורת, מוצרים הארוזים באריזה המקורית ושלא נפתחו על ידי הצרכן " http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/129/246.html לא מדובר כאן על 14 יןם מהרכישה או על קנס אשמח להתייחסותך על הכתבה

עידית פוליבודה, עו"ד

לילה טוב, התקנות והחוק מדברים על 14 יום ממועד הרכישה. ממליצה לפנות לאתר התמ"ת שם יש חוברת הסברים ממצה ופשוטה להבנה.

שמעון

בכלל לא. חשבונית על חלק מסכום = קניה מלאה. לאחר 14 ימים מהקניה אפשר לבטל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות