רכישת נעליים
שלום רב, בתאריך 7/12 רכשתי זוג נעלי BUFFALO מחנות "אליטל" שבבני ציון. המוכר הבטיח לי, כי אקבל תמורה מלאה "בעד האגרה". הסברתי לו, כי חשוב לי מאוד נוחות. הוא הציע לי את זוג הנעליים הללו בעלות של 399 ש"ח. לאחר כחודש, מצבם של הנעליים החל הידרדר קלות, מאחר ואיני אדם קטנוני ובנוסף עסוק, לא פניתי "לאליטל". בתחילת ינואר, הנעליים הגיעו למצב שלא ניתן לנעול אותן עקב התפוררות בפנים הנעל, אציין כי הן שמורות להפליא מבחינה חיצונית. פניתי "לאליטל" ואלה פנו לBUFFALO. לאחר שבמשך שבוע ימים, ניסיתי ליצור קשר עם חברת BUFFALO, ללא מענה וללא חזרה מצידם. BUFFALO טענו, כי אין פגם בייצור וכי קיבלתי מה ששילמתי עבורו. לא נראה לי שנעליים, שעלותן 400 ש"ח, צריכות 'להספיק' לחצי שנה. אבקש עזרתכם בפניה לגורמים מתאימים. אני מעוניין בפיצוי או זיכוי, חלקי לפחות. תודה מראש.
שלום רב, אכן נשמע לא סביר וניכר שנגרם לך עוול. ממליצה לפנות בכתב אל הנהלת הרשת או החנות ולתאר את השתלשלות העניינים להדגיש את אובדן ההנאה מהמוצר והעדר הסבירות בגילוי הפגמים במועד מוקדם. דרשי פיצוי הולם. ממליצה בנוסף לשקול הגשת תלונה במועצה הישראלית לצרכנות.
אני מודה לך על המענה. לטעמי אגיש נגדם תלונה, דרך המועצה לצרכנות, מאחר וזו חברה "ללא הנהלה". סופ"ש נעים