אפליקצייה בנייד במחיר שיחה לחו"ל
אחייניתי בת ה 7 אוהבת להיתעסק לי בנייד,באחת הפעמים היא ביקשה רשות להוריד למכשיר את האפליקציה שנקראת קרייזי קול המשנה את הקול בזמן השיחה.בדקתי שהורדת האפליקציה הינה בחינם לאחר פעמיים שהיא השתמשה שמתי לב כי רשום למטה שעלות שיחה הינה 6 שח לדקה....כמובן שמחקתי באותו הרגע את זה אך לאחר שבועיים שקיבלתי את החשבונית החודשית הופתעתי לראות שחוייבתי על סכום של 230 שח וזאת מפני שהשיחה הייתה שיחה לחו"ל לרומנייה...כמובן שבדקתי באתר ולא ראיתי שום פרט המדגיש זאת מלבד החיוב על 6 שח לדקה...מה עושים?משלמים?ממש עבודה בעיניים...
שלום רב, ממליצה טרם הסדרת התשלום לפנות אל האתר המשווק את האפליקציה ולדרוש פירוט שיחות והוכחה שאכן התקיימה שיחה כזאת לרומניה תוך הכחשה לקיומה של שיחה כזאת.
גם אני עכשיו גיליתי שיחה לחו"ל שבוצעה מהמכשיר של הבן שלי, ולאחר שחקרתי קצת גיליתי שמדובר באפליקציה קרייזי קול שמתקשרת שיחת חו"ל. המכשיר של הבן שלי אמנם חסום לשיחות חו"ל ולמרות זאת היתה שיחה לחו"ל של דקה (אולי לולא היה חסום לחו"ל זה היה מתבטא בשיחה הרבה יותר ארוכה לחו"ל). האם אין מה לעשות נגד מפעילי האפליקציה הזאת? זה נשמע לי לגמרי הונאה! מדובר בחלון פרסומת שקופץ מתוך אפליקציות של משחקים בסמארטפון, והילדים מורידים את זה כי כתוב שזה בחינם, אבל אם משתמשים בזכוכית מגדלת אפשר לראות בכתב ממש קטן שעלות שיחה היא 6 ש"ח, ולא מוזכר בכלל שמדובר בשיחה לחו"ל.