לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רקפת השמשונית

תלונה בגין מקרר פגום של סמסונג - עזרה בבקשה

שלום רב, רכשתי מקרר סמסונג מאתר אולסייל כאשר במעמד ביצוע העסקה ביקשתי מראש כי המקרר יגיע עם כיוון פתיחה הפוך (משמאל לימין). עם הגעת המקרר התברר כי לא בוצעה החלפת כיווני הדלתות וכי קיימת שריטה לאורך כל דלת המקפיא. ציינתי עובדה זו גם בפני נותני השירות של סמסונג (חב' אלקטרוניקס פרו). הסיפור הפך לסאגה מתמשכת ואשתדל לקצר: אחרי עשרות שיחות טלפון ביני לבין חב' אולסייל לבין חב' אלקטרוניקס פרו הובהר לי לבסוף כי לא קיימת דלתא מקפיא חדשה במלאי. אולסייל הציע לי לקחת מקרר אחר חדש ולהחזיר את מקרר הסמסונג שרכשתי ממנו. לבסוף הסכמנו כי אשאיר את המקרר עם הדלת השרוטה אצלי, אקבל פיצוי תמורת מדפסת מתנה מאולסייל וכי טכנאי מטעם חב' אלקטרוניקס פרו ישנה את כיוון פתיחת דלתות המקרר על חשבון החב'. הטכנאי אשר ביצע את שינוי כיוון הדלתות פגע בלי כוונה במסגרת המקרר בעת ביצוע שינוי כיוון הדלתות וגרם לנו שבר במסגרת המקרר !!. הטכנאי הודה בשבר ואמר שיכתוב הנ"ל בדו"ח וכי מח' ש.לקוחות יצרו עימנו קשר. לאחר שבמשך שבועיים רדפנו אחריו הוא הודה שעלינו ליצור קשר עם מח' ש.לקוחות באלקטרוניקס פרו. בחוסר אונים פניתי לאולסייל שיעזרו לי בסיפור. לסיכומו של עניין בתחילה תיאמו לי, לאחר התערבות אולסייל בסיפור, ביקור של ר"צ טכנאים בכיר מטעם החב'. ר"צ הנ"ל התקשר לבטל את ביקורו בטענה כי הוא מודע לכך שיש פגיעה במסגרת המקרר וכי הוא יודע שהטכנאי ראה את הפגיעה וכי הוא מעביר את תלונתי למח' שימור לקוחות. מס' ימים לאחר מכן התקשרו שוב מחב' אלקטרוניקס פרו וטענו כי ר"צ הטכנאים מעוניין בכל זאת להגיע לבדיקת המקרר. בעת ביקורו של הנ"ל הוא חזר בו וטען כי הטכנאי לא ביצע את הפגיעה במקרר. אני פשוט המומה מגודל החוצפה והתעוזה. את מי עלי לתבוע כאן ? את אולסייל ? את סמליין (יבואני סמסונג ?) את אלקטרוניקס פרו (החב' הנותנת שירותים מטעם סמסונג?). האם אכן יש לי עילה לתביעה ? . אשמח לעזרתך...

עידית פוליבודה, עו"ד

ערב טוב, סיפורך מקומם עד מאד! ממליצה לפנות במכתב אזהרה טרם נקיטה באמצעים משפטיים יש לדרוש את תיקון המקרר או החלפתו. ממליצה להגיש תלונה באמון הציבור טרם פניה לערכאה שיפוטית.

דותן כהן

אני לא מאמין שאני קורא את זה יש לי בדיוק את אותה בעיה אתם רק שלי לא מוכנים להחליף את המקרר וכל הדופן השמאלית נשרטה כשטכנאי הגיע להחליף לי את צד פתיחת הדלתות

רקפת השמשונית

רציתי רק להגיב ולומר שהסיפור עם סמסונג הסתיים לשביעות רצוני המלאה. תודה רבה על תגובתך ועצתך.

עידית פוליבודה, עו"ד

יופי, תודה רבה על העדכון!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות