לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דניאל

מכונת כביסה חדשה שעושה כתמים

הי אני רוצה לבדוק מה אני עושה בצעד הבא שלי קנינו מכונת כביסה לא זולה ממותג סמסונג ,כשבשנה הראשונה הכל היה תקין אך בשלב מסויים הבגדים התחילו לצאת כם כתמים שחורים ,אחרי פנייה לשרות שלהם הם שלחו טכנאי שהאישים אותנו שאנחנו לא עושים כמו שצריך כביסה טען שאנחנו שמים יותר מדי מרכך כביסה ,שמנו פחות ועדיין יצאו עם כטמים ,הגיע עוד פעם וטען שסבון כביסה נוזלי לא טוב ומכר לנו גם חומר ניקוי למכונה כמובן קנינו גם אבקת כביסה במקום נוזל ועדיין כתמים ,קראנו להם בפעם השלישית ונאמר לנו שאנחנו סוגרים את המכסה חזק מדי וזה גורם להתזת מרכך על הבגדים לפני שזה מתחיל לעבוד ,כמובן שמאותו יום סגרנו את המכסה הכי לאט שאפשר וכמובן שעדיין יש כתמים על הבגדים השאלה היא האם יש פה קייס לתביעה

עידית פוליבודה, עו"ד

ערב טוב, מנסיון אישי בנסיבות דומות כשהפסקתי להשתמש בסוג מסוים של מרכך אכן הבעיה נפתרה. אני מכירה מקרה אחר בו הרצועות היו רופפות והשמן בזמן ההפעלה הכתים את הבגדים. אני ממליצה להביא טכנאי אובייקטיבי ליתן חוו"ד על המקור הכתמים ובהתאם לחווה"ד דנן לשקול פניה בכתב אל החברה בדרישה להחלפת המוצר לנוכח הפגם או תיקונה ואם לא יצלח ניתן לשקול הגשת תביעה קטנה. אפשר להגיש בנוסף תלונה באמון הציבור או המועצה הישראלית לצרכנות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות