החזר של שמלה וחיוב עמלה של 8 אחוז
שלום, אני חייבת עזרה.. לא יודעת איך לחזור לפורטל שבו רשמתי פעם אחרונה.. קניתי שמלה ב1080 ש"ח לחתונה.. כשהגעתי הביתה התחרטתי על הרכישה. חזרתי תוך 48 שעות לחנות בבקשה להחזיר את השמלה שם נאמר לי ע"י המוכרת שאין להם אפשרות לבטל את העסקה שנעשתה באשראי דרך הקופה ( שילמתי בתשלום אחד) ושאני יזוכה בצ'ק שישלח אליי הביתה אך אני יחוייב בעמלה של 8 אחוז... על פי חוק אני רואה שמותר לחייב בשל ביטול עסקה עמלה של 5 אחוז במידה והעסקה בוטלה באשראי וחברת האשראי מחייבת את בית העסק בעמלת ביטול.. אצלי לא בוטלה העסקה באשראי אלא זוכתי בצ'יק אז על מה בדיוק מחייבים אותי בעמלה של 8 אחוז?? כמעט מאה שקלים שלוקחים ממני!! כששאלתי את המוכרת נאמר לי שזה מדיניות החנות ומותר להם על פי מדיניות החנות לחייב אותי בעמלה של 8 אחוז.. האם זה כך באמת? אני מחוייבת במאה שקלים רק כי בשיא טיפשותי קניתי שמלה יקרה והתחרטתי?? שלא נדבר על הצורה בה התייחסו אליי ודיברו אליי במשך כל התהליך המתיש הזה... דברים כמו "אנחנו עובדים עם לקוחות קבועות וחמודות"- זאת אומרת שאני לא לקוחה חמודה מאחר ובחרתי להחזיר שמלה.. ושאני חוצפנית בגלל שאני מחזירה את השמלה כי בזמן שהמוכרת מכרה לי את השמלה יכול להיות שהיא הפסידה לקוחות פוטנציאליות.. (החנות הייתה ריקה כשקניתי את השמלה) ..מה ניתן לעשות מבחינת העמלה שאני מחוייבת בה? האם זה חוקי? והאם ניתן להתלונן איפשהו על הצורה בה התייחסו אליי?