מירה

החזרת מוצר לחנות

רכשתי לילדיי שני תיקים של חברת קל גב .תיקים חדישים במחיר של כ200 שח כל אחד. ביומו הראשון לכשחזרו ילדיי מבית הספר הופתעתי לגלות כי רצועת הכותפות פרומה לגמרי .באותו יום הגעתי לחנות על מנת חהחליף את התיק שהרי גם מחר יום לימודים וכי אין אפשרות להשתמש בתיק הנל. מוכרי החנות ומנהל החנות טענו כי אין החלפת תיקים .וכי הם יעשו לי טובה ויפני לחברת קל גב והיא שתחליט מה לעשות .ציינתי שוב כי איי לילדה תיק וכי רכשתי מהחנות את המוצר וכל התנהלות מול החברה היא באחריותם. כבר בחנות נראה כי לא מדובר בשימוש חריג במוצר וכי בפגם המוצר. מכשהבנתי כי הכוחניות של מנהל החנות ואף שדרשתי תיק חדש או חלופי הותקפתי בצעקות ובגינויים כגון "עופי מכאן " "עופי לי מהחנות " כאדם המכבד עצמו מה שגם התבטאויות אלו נעשו בנוכחות ילדיי .אני פונה בבקשה להגשת תלונה ויעוץ מה כלקוחה אני אמורה לעשות ???

עידית פוליבודה, עו"ד

שלום רב, ממליצה לשקול הגשת תביעה קטנה כנגד החנות והיצרן לנוכח התנערות בוטה מאחריות. בד בבד הגישי תלונה באמון הציבור כנגד החנות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות