יעל טל

תביעת חדר כושר

שלום, שמי יעל טל, ונרשמתי לחדר כושר לפני כ-4 חודשים לתקופה של כחצי שנה. המנוי עתיד להסתיים ב-5/11/2013. כעת, חודשיים לפני סיומו, הודעתי כי אני מעוניינת למכור את המנוי שלי, וקיבלתי תשובה שלילית בטענה שמכירת מנויים מתאפשרת אך ורק למנויים אשר נותרו להם עוד 4 חודשים לפחות לסיום המנוי. אני פונה אליכם בשאלה האם זה חוקי?? ומה אומר החוק במקרה בו אבקש לבטל את המנוי? ומה בנוגע למצב בו ההסדרים הללו כתובים בחוזה עליו חתמתי- האם אז זה הופך את זה לחוקי? אשמח לתשובות, תודה רבה ושבוע טוב יעל טל.

עידית פוליבודה, עו"ד

שלום רב, באפשרותך לבטל המינוי בכפוף לדמי הביטול הקבועים בהסכם ההתקשרות ובתנאיו. ככל והתנאי אודות מכירת המינוי לאחר היה ידוע לך במעמד הצטרפותך למכון כל טענה שתטעני עשויה לא להתקבל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות