מעיין

חדר כושר

שלום רב, רכשתי מנוי לחדר כושר בינואר, במרץ עברתי ניתוח והחלמתי במשך חודשיים. הובטח לי בע"פ שהמנוי יוקפא. בספטמבר קיבלתי עבודה חדשה וביקשתי להפסיק את המנוי. בעלת המכון אישרה לי למכור את המנוי ללא החודשיים שהבטיחה להקפיא. טענה שאם הייתי ממשיכה היתה מוסיפה לי חודשיים. מה החוק אומר במקרה כזה? יש לי אישורים רפואיים שלא יכולתי להגיע וכן יש כאן הפרת הסכם שבע"פ. אשמח לשמוע מכם. תודה רבה.

עידית פוליבודה, עו"ד

שלום רב, לדעתי המכון נוהג לא כשורה שכן ככל והוקפאו החודשיים לזכותך יש לצרף חודשיים אלה ובהנחה ששילמת עבורם וההקפאה הנה אך ורק מבחינת הזמן.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות