אילון

החזר כספי עבור ציוד גן

שלום, לפני שבוע בדיוק קניתי חרמש ממונע לצורך עבודתי כגנן (ברשותי חשבונית), טרם נעשה במכשיר שימוש, אינו נפגם, אינו בעל אריזה, המוצר מתצוגה-אולם נמכר לפי מחיר מלא. במהלך שבוע זה הייתי במשא ומתן עם החנות לגביי שידרוג המוצר למוצר חזק יותר אשר זכו לאישור המוכרן. בתקופה זו התחלתי לקרוא באינטרנט אודות המוצר שברצוני לשדרג אליו וגילית שהמחירים באתר זולים משמעותית ולכן ברצוני לבטל את העסקה (שהתבצעה במזומן) ולקבל את הכסף בחזרה, ללא זיכוי.. {אני מוכן לניכוי של 5% או 100 ש"ח} האם אני זכאי להחזר כספי במקרה הנ"ל?

עו"ד אדי בליטשטיין

שלום, על פי המתואר על ידך, אינך נכנס להגדרת "צרכן" (מי שקונה נכס או מקבל שירות מעוסק במהלך עיסוקו לשימוש שעיקרו אישי, ביתי או משפחתי) ולכן חוק הגנת הצרכן והתקנות אינם חלים עליך. סוגיה נוספת שמשחקת לרעתך היא העובדה שאתה מעוניין לבטל עסקה בעקבות אי כדאיות העסקה. זו איננה עילה המאפשרת ביטול. האם בבית העסק קיים שלט מדיניות החזרת מוצרים?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות