נעם

ניתוק סלולר

ניתקו לי את הקו של הטלפון עקב טעות של קלדנית שהעבירה את הקו שלי למישהו אחר. אני קבלתי את ההודעה על ההעברה. זה קרה פעמיים והייתי צריך לשלוח פקסים, להיות ללא קו יומיים ולקבל שיחות מאנשים שאני לא מכיר. האם מגיע לי פיצוי על כך מחברת הסלולרי? מהחברה שלי או זו שהעבירה את הקו?

עו"ד אדי בליטשטיין

האם הודעתך מתייחסת לביצוע ניוד שגוי (פעמיים)? אם כן, ניתן לקבל פיצוי בגין רשלנות זו. בד"כ חברות הסלולר מפצות בגין מקרים אלה ללא צורך בפניה לערכאות משפטיות, אך אל תצפה להרים וגבעות. יתכן שבמצעות תביעה תוכל להשיג יותר אך אל תשכח שבפניה לבית משפט יש הוצאות נילוות (בין היתר בזבוז זמן, תשלום אגרה ושכר טרחת עו"ד, במידה ותחליט להעזר בשירותיו). הדבר היחיד שלא כל כך ברור מהודעתך הוא כיצד קיבלת הודעות מאנשים שאתה לא מכיר אם הקו היה מנותק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות