תאמר

החזר על חיוב יתר

שלום רציתי לשאול לגבי עסקה שביצעתי ב012 מובייל שעשיתי קו חדש ולפי מה שאני זוכר שהנציג לא הסביר לי את מה כוללת החבילה ואני חשבתי שאני מקבל אותה חבילה דומה למה שיש לי בקו אחר וזה לא היה שהיא לא הייתה כוללת שיחות לחו"ל ביצעתי רק לשיחות לחו"ל וקבלתי חיוב מטורף של 3 אלף שקל . ולפי טענתם הם לא יכולים להעביר לי את ההקלטה ... האם אני זכאי לזכוי כספי על החיוב הזה מבחינה חוקית או שלא ?? תודה

עו"ד אדי בליטשטיין

האם יש התייחסות לתעריפים בהסכם ההתקשרות שלך עם 012 מובייל (הרלוונטי למנוי בגינו אתה מתלונן)? עצם העובדה שמסרבים להעביר לך את ההקלטה מעוררת חשד אך לאו דווקא אומרת שהנציג הטעה אותך במהלך השיחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות