דנה

ביטול הפלגה בגלל אישפוז

נרשמתי באינטרנט להפלגה של מנו ספנות לי לבני ולאימי בחדר אחד לשלושה איש. אימי קיבלה ארוע מוחי קל שלושה ימים לפני ההפלגה ואושפזה. רק אני ובני הפלגנו מאחר ובמנו ספנות לא הסכימו להחזר במועד הקרוב להפלגה. פניתי למנו ספנות על מנת לקבל החזר לפחות רק לחלק של אימי והם מסרבים. בהסכם שיש באינטרנט הם מדברים על ביטול אך לא מפרטים לגבי מחלה. האם יש עילה לתבוע את החברה, והאם בכלל כדאי לתבוע על בקשה להחזר? או לפנות לאגודה לצרכנות? מה האפשרויות שלי? תודה

עו"ד אדי בליטשטיין

לצערי אין לך עילת תביעה. החוק קובע כי במקרה כגון המקרה שתיארת, לא ניתן לבטל שירותי נסיעה, חופש או בילוי אם מועד ביטול העסקה חל בתוך שבעה ימים שאינם ימי מנוחה, קודם למועד שבו השירות אמור להינתן. החוק לא מתייחס לסיבת הביטול.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות