חזרה לפורום

ערעור על קביעת בית המשפט - דיני צרכנות

דני
דניאל

שלום, אני חייב תשובה דיי דחוף יש לי דיון נוסף בעוד שבוע וחצי. הזמנתי דלת 24.9.2012 שהספק התחייב לספק לי אותה תוך 16 ימי עסקים. בפועל קיבלתי אותה תוך 46 ימי עסקיים. (יש חוזה ביני לבית הספק) בעת קבלת הדלת הדלת הגיעה עם ליקוי (הספק ציין זאת בקבלה והתחייב לתקן אותה). עד היום (יום המשפט 14.10.2013) הוא לא תיקן אותה. לא נפרט הכל אבל בגלל עיקוב הספקת הדלת, לא יכולתי לשהות בדירה מחשש ופחד שהבית פרוץ ושכרתי דירה (יש לי גם חוזה שכירות). בקיצור תבעתי את הספק, ואני דורש ממנו פיצויים על הטירחה שעברתי לשב, הסבל, השכירות, ימי החופשה שלקחתי בגללו והפרת החוזה. במהלך המשפט אמרתי שאיני מעוניין בשירות מהספק, בתיקון הליקוי הקיים. ואני מעוניין לעשות זאת מספק אחר בגלל חוסר אמון בו, בשירותו ובאיכות מוצרו. השופט מנגד הכתיב לי בפסק הדין שהוא מחייב את הספק לתקן את הליקויי תוך 7 יום. עניתי שוב לשופט שאיני מעונין בו, ולא בשירותו. (אחיו של הספק איים עלי) ציינתי זאת והוספתי כי אני פוחד מהספק. השופט מנגד ענה בטון "שמעתי אותך, וזו ההחלטה". השאלה: האם השופט יכול להכריח אותי להכניס אלי ספק שאני מעוניין בו, לא בוטח בו ולא רוצה אותו לביתי הפרטי לצורך התיקון? אם לא אעמוד בהחלטה ואסרב להכניס אותי לביתי לתיקון האם זו זכותי? והאם אני יכול לערער על ההחלטה שלו? (המשפט עדיין לא נגמר, יש לנו זימון לעוד שבוע וחצי לדיון)