דוב

העברת גביה של חברת הוט למשרד עורכי דין

חברת הוט העבירה חיוב של 298 ש"ח עבור גמר עסקה לגביה ע"י משרד עורכי דין , מקבלת דרישת התשלום (שצמח ל644 ש"ח ) טוענת כי לא קבלה כל הודעה על החיוב המקורי - לא היה משלוח קבוע של חשבונות כי מדובר בעיסקה וביטולה , האם לא נדרש מהחברה להוכיח כי באמת פנתה בדרישת התשלום לכתובת הנכונה או לפחות פנתה טלפונית (מתוך הנחה שהשיחות מוקלטות)

עו"ד אדי בליטשטיין

פני למשרד עורכי הדין ודרשי אסמכתא לשליחת דרישות תשלום קודמות. לא הבנתי כל כך בגין מה החוב. ככל שקיים חוב והוא לא שולם עד להעברתו למשרד עורכי דין, ככל הנראה, לא יהיה מנוס מלשלם סכום כלשהו למשרד עורכי הדין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות