אביבה

שובר זיכוי שקיבלתי מתנה

בתאריך 13/05/13 ילדתי ונקנה עבורי ב 16/05/13 שובר זיכוי בסך של 3000 שח לקנית בגדי ילדים בחנות בשם קידס בבת ים קיבלתי את השובר בברית שזה 20/05/13 מחוסר זמן עם תינוק ולאחר החלמה קשה מניתוח קסרי הגעתי לחנות שנמצאת בבת ים ואני גרה במבשרת ציון שזה מרחק לא קטן עם תינווק בן חמישה חודשים לצערי כמעט לא מצאתי כלום לקנות בסכום עצום שכזה הזיכוי ללא הגבלת זמן רכשתי ב 21/10/13 ב 180 ש"ח ולצערי לא מצאתי עוד דברים ביקשתי שיזכו אותי כנגד קיזוז עמלה ונענתי בסירוב מוחלט אודה לך על תגובתך בנושא

עו"ד אדי בליטשטיין

אם הבנתי נכון, ביקשת לקבל כסף במקום השובר שניתן לך במתנה. לצערי, זכותה של החנות לסרב להצעתך במקרה הנדון.

דרויש אביבה

אני לא ביקשתי זיכוי של כסף מזומן ביקשתי שיזכו באותו אופן ששולם להם בכרטיס אשראי של הקונה י ויגבו את עמלתם

עו"ד אדי בליטשטיין

לצערי, תשובתי לא משתנה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות