משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצרכנותמכונת כביסה שאינה מתפקדת כמובטח
חזרה לפורום

מכונת כביסה שאינה מתפקדת כמובטח

אית
איתי

רכשנו מכונת כביסה חדשה מחברת אלקטרה לפני כ 7 חודשים מכיוון שנתנו אפשרות להרחבת אחריות ל 5 שנים מלאות והרגשתי בטחון למעשה החלתי הפעלת המכונה רק 4 חודשים לאחר הרכישה . כמובן שנדרש החלפת כרטיס מיד לאחר 2 שימושים וזה בסדר ..... אבל המכונה אינה פועלת כיאות וריח הכביסה אינו יוצא כנדרש (אינו מתפקד היטב עם המרכך ) וכל כביסה מתבצעת 3 פעמים ) היו למעלה מ 5 טכנאים (שכל אחד אמר דעה שונה מהאחר ) כולל 2 "טכנאים בכירים " לטענתם המכונה פועלת היטב !!!! אך בסופו של דבר היא איננה עובדת טוב אף אחד לא נשאר 4 שעות (לפעילות המכונה כדי לראות שהיא אינה עובדת כראויי ) מה ניתן לעשות ???? כעת רכשתי מכונה חדשה נוספת כיוון בגלל הילדים אנא עיזרו לי ???? פניתי לאלקטרה , אולסייל אצלם ביצעתי את הרכישה , והם לא עזרו לי אשמחח לעצה נכונה

RE:
סיג
סיגלית

היי איתי אני מעוניינת לדעת באיזו מכונת כביסה בדובר . מכוון שיש ברשותי מכונת כביסה שבמשך שנתיים הגיו 9 טכנאים על מנת לתכן והתיקונים התחילו מיום השלישי שהמכונה עודכנה בביתי . יצרו איתי קשר על מנת לתת להם דגם של מכונת כביסה כדי להחליף לי ואני לא ממש יודעת איזה . * בנוסף אתה יכול לעלות את מה שכתבתה בכל את תקשורת אפשרי . וגם נתן לפנות זכויות הצרכן . בהצלחה

RE:RE:
פני
פנינה

שלום איתי, האם בסוף הגשת תביעה נגד אלקטרה? יש לי מקרה עוד יותר גרוע מצד של שירות לקוחות אצל אלקטרה. בברכה, פנינה

RE:
שיר
שירות אלקטרה

שלום איתי, נבקש לבדוק ולטפל במקרה שאתה מעלה בצורה מלאה. נודה אם תוכל לשלוח לנו את פרטייך באמצעות הקישור המצורף שירות אלקטרה www.electra-service.co.il/online

RE:
עו&
עו"ד אדי בליטשטיין

נראה שעשית הכל חוץ מלהגיש תביעה. נראה שזה השלב הטבעי הבא.