מכונת כביסה שאינה מתפקדת כמובטח
רכשנו מכונת כביסה חדשה מחברת אלקטרה לפני כ 7 חודשים מכיוון שנתנו אפשרות להרחבת אחריות ל 5 שנים מלאות והרגשתי בטחון למעשה החלתי הפעלת המכונה רק 4 חודשים לאחר הרכישה . כמובן שנדרש החלפת כרטיס מיד לאחר 2 שימושים וזה בסדר ..... אבל המכונה אינה פועלת כיאות וריח הכביסה אינו יוצא כנדרש (אינו מתפקד היטב עם המרכך ) וכל כביסה מתבצעת 3 פעמים ) היו למעלה מ 5 טכנאים (שכל אחד אמר דעה שונה מהאחר ) כולל 2 "טכנאים בכירים " לטענתם המכונה פועלת היטב !!!! אך בסופו של דבר היא איננה עובדת טוב אף אחד לא נשאר 4 שעות (לפעילות המכונה כדי לראות שהיא אינה עובדת כראויי ) מה ניתן לעשות ???? כעת רכשתי מכונה חדשה נוספת כיוון בגלל הילדים אנא עיזרו לי ???? פניתי לאלקטרה , אולסייל אצלם ביצעתי את הרכישה , והם לא עזרו לי אשמחח לעצה נכונה
היי איתי אני מעוניינת לדעת באיזו מכונת כביסה בדובר . מכוון שיש ברשותי מכונת כביסה שבמשך שנתיים הגיו 9 טכנאים על מנת לתכן והתיקונים התחילו מיום השלישי שהמכונה עודכנה בביתי . יצרו איתי קשר על מנת לתת להם דגם של מכונת כביסה כדי להחליף לי ואני לא ממש יודעת איזה . * בנוסף אתה יכול לעלות את מה שכתבתה בכל את תקשורת אפשרי . וגם נתן לפנות זכויות הצרכן . בהצלחה
שלום איתי, האם בסוף הגשת תביעה נגד אלקטרה? יש לי מקרה עוד יותר גרוע מצד של שירות לקוחות אצל אלקטרה. בברכה, פנינה
שלום איתי, נבקש לבדוק ולטפל במקרה שאתה מעלה בצורה מלאה. נודה אם תוכל לשלוח לנו את פרטייך באמצעות הקישור המצורף שירות אלקטרה www.electra-service.co.il/online
נראה שעשית הכל חוץ מלהגיש תביעה. נראה שזה השלב הטבעי הבא.