דנה

מועד תחילת האחריות

שלום, רכשתי מכשיר נייד באתר אינטרנט (לא של חברת סלולר) ובתאריך 3/11/13 אושר לי החיוב ע"י חברת האשראי. בבדיקה בכרטיס באתר הרכישה מופיע לי אישור עסקה/קבלה עם התאריך 3/11/13. הנני אמורה לקבל את המכשיר בתאריך 6/11/13 . האם האחריות חלה לי מרגע הוצאת אישור עסקה/קבלה או מרגע קבלת המכשיר ליידי כלומר תאריך מסירה? הנני מפסידה ימי אחריות מה עליי לעשות עם הנני אמורה לקבל אחריות מרגע קבלת המכשיר נייד ליידי ? איזה חוק תקף לכך ? אשמח לקבל מענה לשאלותיי. בתודה מראש , דנה

עו"ד אדי בליטשטיין

האחריות חלה מיום קבלת המוצר בפועל.

דנה

איזה אסמכתא אני צריכה לבקש מהם שתעיד על יום קבלת המוצר כדי להעביר לחברה המבטחת את המכשיר? בחשבונית הם לא רוצים לשנות את התאריך ליום האספקה (קבלת המוצר בפועל)? מה עליי לעשות אם הם מסרבים ? תודה :-)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות