מעין

רכישה דרך האינטרנט - קבלת מוצר אחר מהמופיע במודעה

שלום רב, רכשתי דרך האינטרנט רצועות אימון. באתר הופיעו תמונות של רצועות מחברת TRX (לא נרשם בשום מקום שהתמונות להמחשה בלבד) בעוד שבפועל קיבלתי (היום) רצועות של חברת READYSET, עוד נרשם שהחבילה מכילה דיסק וחוברת הוראות בעוד שבפועל לא הגיעו. המארז הכיל רק רצועות. בשיחת טלפון עם נציגת החברה היא שאלה לכתובת ע"מ לשלוח המבוקש (שהיה אמור להגיע עם המארז). האם מותר למוכר לפרסם תמונה מסויימת ובפועל לשלוח סחורה אחרת ללא ציון כי התמונה להמחשה בלבד? מה בדבר עגמת הנפש שבקבלת משלוח ללא דיסק וחוברת הוראות?

עו"ד אדי בליטשטיין

נראה שמדובר בהטעית הצרכן. פני לממונה על הגנת הצרכן והפני את תשומת ליבה לספק זה. אם טרם חלפו 14 ימים באפשרותך להחזיר את המוצר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות