רונן

איום בהוצאה לפועל

לפני זמן עברתי לסלקום בתור לקוח חדש- והבטיחו לי בעפ תנאים. לאחר זמן לא הייתי מרוצה צהשירות- ואז גיליתי שמחייבים אותי על סעיף(נדמה לי סים...) שהבטיחו לי מפורשות שלא אחוייב עליו. לכן- לאחר ויכוחים ובקשה לשמוע את ההקלטה(-והבטחה שיחזרו אלי עם זה...) התייאשתי וביטלתי את הוראת הקבע. עכשיו הגיע מכתב ממשרד עו"ד על תביעה להוצאה לפועל... מה עושים? תודה

עו"ד אדי בליטשטיין

לא היית צריך לבטל את הוראת הקבע. ממליץ שתפנה לעו"ד לייעוץ פרטני.

רונן

מה יכולתי לעשות? עכשיו אין לאן לברוח?המשרד עו"ד ירצה את הכסף שלו בכל מקרה הא?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות