מירב

החזר כספי על תיק

קניתי לאימי מתנה תיק בשווי 1200 שח וחזרתי אחרי שבוע להחזיר אותו כי לא מתאים לה המוכרת טענה שעברו 48 שעות אחרת היתה מבצעת החזר. למיטב ידיעתי החזר כספי המוגבל ל48 שעות הוא לביגוד והנעלה ואילו תיק נחשב טובין ויכול להתבצע החזר עד 14 יום מי צודק? רק כשחזרתי הביתה קראתי זאת בחוץ מי מאיתנו צודק האם אני זכאית להחזר כספי עד 14 יום תיק? תודה רבה

עו"ד אדי בליטשטיין

בוקר טוב, לדעתי פרשנות החנות שגויה. יחד עם זאת, "תיקים" לא מוזכרים בנפרד ובצורה מפורשת בתקנות הגנת הצרכן המתייחסות לביטול עסקה. ההתייחסות הרלוונטית ביותר לדעתי היא : "(4) טובין, הארוז באריזתו המקורית ובלבד שאריזתו לא נפתחה על ידי הצרכן;" במצב כזה ניתן לבטל עסקה תוך 14 ימים.

מירב

תודה רבה עזרת לי מאוד אפנה אליהם בטענה הנל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות