נתנאל

מוצר במבצע אינו במלאי

רשת גדולה פרסמה על מבצע על טבלאט ומכריזה על כמות מינימום של 400 פריטים במלאי. הגעתי במיוחד לזה אבל טענו שהמוצר עדיין לא הגיע. הציעו לי להזמין אותו ולשלם מחיר המבצע כדי לקבל אותו כשיגיע "תוך 3-4 ימים". עברו 8ימים, המבצע נגמר , והמוצר עוד לא הגיע. מה עם פרסום שקר .? האם אפשר לדרוש פיצוי? בתודה נתנאל

עו"ד אדי בליטשטיין

פנה בכתב ובקש לקבל את המוצר בהקדם (במחיר המבצע). לאור מה שכתבת להערכתי החברה תסכים לדרישתך. אם לא, לדעתי, יש כאן עילת תביעה טובה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות